Tedarikcenter Heybeli 3 Raflı Kitaplık Çok Amaçlı Mutfak Rafı Dekoratif Ayakkabılık Metal Ofis Rafı Banyo Rafı Atlantik Çam

Kazancınız 9%
Yaza Merhaba
989.89 TL
897.81 TL
Kazancınız: 92.08 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tedarikcenter Heybeli 3 Raflı Kitaplık Çok Amaçlı Mutfak Rafı Dekoratif Ayakkabılık Metal Ofis Rafı Mutfak Rafı ; Bu çok amaçlı kitaplık, işlevselliği ve estetiği bir araya getiriyor. ; Çok amaçlı kitaplık, evin herhangi bir odasında kullanılabilir. ; 3 raflı kitaplık, evinizin herhangi bir odasına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. ; Şık tasarımı, dekorasyonunuzla uyum sağlayacak ve odanıza modern bir dokunuş katacaktır. ; Bu 3 raflı kitaplık, sağlam ve dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. ; Ürünün kurulumu kolay olmaktadır. Montaj için gerekli olan materyaller ürün ile birlikte gönderilmektedir. ; 20x30 MM metal profil. ; 20 mm yonga levha kullanılmıştır. ; Ürün Ölçüleri; ; Genişlik: 70 cm. ; Derinlik: 34 cm. ; Yükseklik: 82 cm.; İki raf arası: 35 cm. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Tedarikcenter

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
Garantisiz
Marka:
Materyal :
Suntalam
Renk :
ATLANTİK ÇAM
Tarz (mobilya):
Modern


Sık Sorulan Sorular

Tedarikcenter Heybeli 3 Raflı Kitaplık Çok Amaçlı Mutfak Rafı Dekoratif Ayakkabılık Metal Ofis Rafı Banyo Rafı Atlantik Çam fiyatı ne kadar ?

Tedarikcenter Heybeli 3 Raflı Kitaplık Çok Amaçlı Mutfak Rafı Dekoratif Ayakkabılık Metal Ofis Rafı Banyo Rafı Atlantik Çam fiyatı 897.81 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tedarikcenter Heybeli 3 Raflı Kitaplık Çok Amaçlı Mutfak Rafı Dekoratif Ayakkabılık Metal Ofis Rafı Banyo Rafı Atlantik Çam satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tedarikcenter Heybeli 3 Raflı Kitaplık Çok Amaçlı Mutfak Rafı Dekoratif Ayakkabılık Metal Ofis Rafı Banyo Rafı Atlantik Çam En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Tedarikcenter Heybeli 3 Raflı Kitaplık Çok Amaçlı Mutfak Rafı Dekoratif Ayakkabılık Metal Ofis Rafı Banyo Rafı Atlantik Çam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tedarikcenter Heybeli 3 Raflı Kitaplık Çok Amaçlı Mutfak Rafı Dekoratif Ayakkabılık Metal Ofis Rafı Banyo Rafı Atlantik Çam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tedarikcenter Heybeli 3 Raflı Kitaplık Çok Amaçlı Mutfak Rafı Dekoratif Ayakkabılık Metal Ofis Rafı Banyo Rafı Atlantik Çam ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tedarikcenter Heybeli 3 Raflı Kitaplık Çok Amaçlı Mutfak Rafı Dekoratif Ayakkabılık Metal Ofis Rafı Banyo Rafı Atlantik Çam ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.