Lexi Bella Hediyelik 45 Cm Sevgiliye Peluş Sevimli Lama Peluş Yastık Oyun Ve Uyku Arkadaşı Hediye Lama

Kazancınız 41%
Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
549.95 TL
357.99 TL
Kazancınız: 191.96 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Hediyelik 45 Cm Sevgiliye Peluş Sevimli Lama Peluş Yastık Oyun Ve Uyku Arkadaşı Hediye Lama Ürün 45 cm'dir. Paket içeriği 1 adet oyuncaktır. Peluş ve welsoft kumaştan üretilmiştir. Polyester dikiş ipi kullanılmaktadır. Dolgu malzemesi olarak silikonlu boncuk elyaf kullanılmaktadır. İçerisindeki dolgu malzemesinin yıkanırken dağılmaması için sıkı dikiş tekniği kullanılmıştır. CE Sertifikasyonu almıştır. Fermuarı sayesinde açılıp kapanabilir. Son derece yumuşaktır. 0+ yaş için kullanılabilir. İster sevdiklerinize hediye olarak alabilir isterseniz evinizde dekoratif olarak kullanabilirsiniz. Çocuklarınız severek oynayacaktır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Lexi Bella
Yaş:
1+ Yaş

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Lexi Bella Hediyelik 45 Cm Sevgiliye Peluş Sevimli Lama Peluş Yastık Oyun Ve Uyku Arkadaşı Hediye Lama fiyatı ne kadar ?

Lexi Bella Hediyelik 45 Cm Sevgiliye Peluş Sevimli Lama Peluş Yastık Oyun Ve Uyku Arkadaşı Hediye Lama fiyatı 357.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

Lexi Bella Hediyelik 45 Cm Sevgiliye Peluş Sevimli Lama Peluş Yastık Oyun Ve Uyku Arkadaşı Hediye Lama satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Lexi Bella Hediyelik 45 Cm Sevgiliye Peluş Sevimli Lama Peluş Yastık Oyun Ve Uyku Arkadaşı Hediye Lama En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Lexi Bella Hediyelik 45 Cm Sevgiliye Peluş Sevimli Lama Peluş Yastık Oyun Ve Uyku Arkadaşı Hediye Lama ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Lexi Bella Hediyelik 45 Cm Sevgiliye Peluş Sevimli Lama Peluş Yastık Oyun Ve Uyku Arkadaşı Hediye Lama ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Lexi Bella Hediyelik 45 Cm Sevgiliye Peluş Sevimli Lama Peluş Yastık Oyun Ve Uyku Arkadaşı Hediye Lama ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Lexi Bella Hediyelik 45 Cm Sevgiliye Peluş Sevimli Lama Peluş Yastık Oyun Ve Uyku Arkadaşı Hediye Lama ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.