Evsay Hediye Paketi Için Metalize Yapışkanlı Hediye Poşeti 11X12 Ölçü 50 Adet

Kazancınız 9%
Yaza Merhaba
155.00 TL
140.39 TL
Kazancınız: 14.61 TL
Stokta
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Hediye Paketi için Metalize Yapışkanlı Hediye Poşeti, şık ve kullanışlı bir seçimdir. Bu poşet, özellikle önemli günlerde hediye paketlerini daha estetik ve şık bir şekilde sunmak için tasarlanmıştır.

Paket içi adeti 50 olan bu Hediye Poşeti, 7 cm genişliği ve 9 cm boyu ile orta boyuttadır. Metalize yapısı sayesinde hediye poşeti, oldukça dayanıklıdır ve hediye paketlerinin içindeki ürünlere kolayca zarar vermez.

Poşetin yapışkanlı kısmı sayesinde, hediye paketlerinin içindekiler sağlam bir şekilde muhafaza edilir ve dış etkenlerden korunur. Gold rengi ile dikkat çeken bu Hediye Poşeti, özellikle fast-food restoranları, kafeler, pastaneler gibi işletmeler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir.

Estetik bir sunum için tercih edebileceğiniz Hediye Paketi için Metalize Yapışkanlı Hediye Poşeti 11x12 ölçüsünde ve 50 adet olarak sunulmaktadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Evsay Hediye Paketi Için Metalize Yapışkanlı Hediye Poşeti 11X12 Ölçü 50 Adet fiyatı ne kadar ?

Evsay Hediye Paketi Için Metalize Yapışkanlı Hediye Poşeti 11X12 Ölçü 50 Adet fiyatı 140.39 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Hediye Paketi Için Metalize Yapışkanlı Hediye Poşeti 11X12 Ölçü 50 Adet satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Hediye Paketi Için Metalize Yapışkanlı Hediye Poşeti 11X12 Ölçü 50 Adet En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Hediye Paketi Için Metalize Yapışkanlı Hediye Poşeti 11X12 Ölçü 50 Adet ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Hediye Paketi Için Metalize Yapışkanlı Hediye Poşeti 11X12 Ölçü 50 Adet ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Hediye Paketi Için Metalize Yapışkanlı Hediye Poşeti 11X12 Ölçü 50 Adet ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Hediye Paketi Için Metalize Yapışkanlı Hediye Poşeti 11X12 Ölçü 50 Adet ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.