0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Elina Hediye Kutusu - Doğum Günü, Yılbaşı, Evlilik Yıldönümü, Yeni İş, Tebrik, Eşe, Sevgiliye Hediyelik

Kazancınız 14%
509.90 TL
439.90 TL
Kazancınız: 70.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Sevdiklerinize özel günlerde verebileceğiniz en güzel hediye fikirleri arasında yer alan Hediye Kutusu, farklı amaçlarınız için hazırlanır.

  • Doğum günleri
  • Yılbaşı
  • Evlilik yıl dönümü
  • Yeni iş
  • Tebrikler
  • Eşe
  • Sevgiliye

gibi özel günler için uygun olan kutularımız, tüm ayrıntılar düşünülerek hazırlanır. Ürünlerimiz, fotoğraflardaki gibi birebir olarak size ulaşır.

Kutumuzun içinde neler var?

  • Hediye kutusu
  • Hediyelik eşya (istediğiniz boyutta, renkte ve çeşitte)
  • Özel not (istediğiniz mesajı kutuya ekleyebilirsiniz)

Hediye kutularımıza sevdiklerinize özel ve anlamlı bir hediye hazırlayarak onları mutlu edebilirsiniz. Dilediğiniz ürünleri seçerek kutumuzu özelleştirebilirsiniz.

Siparişleriniz özenle paketlenir ve kargoya verilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Elina

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Elina Hediye Kutusu - Doğum Günü, Yılbaşı, Evlilik Yıldönümü, Yeni İş, Tebrik, Eşe, Sevgiliye Hediyelik fiyatı ne kadar ?

Elina Hediye Kutusu - Doğum Günü, Yılbaşı, Evlilik Yıldönümü, Yeni İş, Tebrik, Eşe, Sevgiliye Hediyelik fiyatı 439.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

Elina Hediye Kutusu - Doğum Günü, Yılbaşı, Evlilik Yıldönümü, Yeni İş, Tebrik, Eşe, Sevgiliye Hediyelik satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Elina Hediye Kutusu - Doğum Günü, Yılbaşı, Evlilik Yıldönümü, Yeni İş, Tebrik, Eşe, Sevgiliye Hediyelik En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Elina Hediye Kutusu - Doğum Günü, Yılbaşı, Evlilik Yıldönümü, Yeni İş, Tebrik, Eşe, Sevgiliye Hediyelik ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Elina Hediye Kutusu - Doğum Günü, Yılbaşı, Evlilik Yıldönümü, Yeni İş, Tebrik, Eşe, Sevgiliye Hediyelik ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Elina Hediye Kutusu - Doğum Günü, Yılbaşı, Evlilik Yıldönümü, Yeni İş, Tebrik, Eşe, Sevgiliye Hediyelik ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Elina Hediye Kutusu - Doğum Günü, Yılbaşı, Evlilik Yıldönümü, Yeni İş, Tebrik, Eşe, Sevgiliye Hediyelik ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.