Epilons Hava Kompresörü Mini Şişirme Ve Aydınlatma Araç Lastik Pompası

Kazancınız 20%
1,364.45 TL
1,085.30 TL
Kazancınız: 279.15 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Hava Kompresörü Mini Şişirme ve Aydınlatma Araç Lastik Pompası

Trafiğe çıkmadan, spor aktivilerinde, tatil günlerinde vb. durumlarda hayatını kolaylaştıracak Hava Kompresörü.Sabah uyandığınızda arabanızın lastiği inmiş olabilir ya da uzun yolda lastiğiniz patlayabilir.Yapmanız gereken sadece aracınız çalışırken aracınızın çakmak girişine Hava Kompresörü'nü bağlayarak lastiğinizi şişirmek.Artık el pompası ile saatlerce süren şişirme işlemlerine vakit ayırarak zaman kaybetmeyecek ve yorulmayacaksınız.150 PSI Hava Kompresorü ile saniyeler içerisinde yorulmadan, zaman kaybetmeden şişirme işlemlerini yerine getirebilirsiniz.Şişme yataklar, araç lastikleri, top, bisiklet lastiği, balon vb. birçok ürünü Hava Kompresörü Mini Şişirme ve Aydınlatma Araç Lastik Pompası ile kolayca şişirebileceksiniz.Hava Kompresörü Mini Şişirme ve Aydınlatma Araç Lastik Pompası Özellikleri:150 PSI hava basınç gücüne sahiptir.12 volt çakmaktan enerji alabilir.3 adet farklı şişirme aparatı vardır. Kutusu bulunmaktadır. Aracınızda fazla yer kaplamayan kompakt tasarıma sahiptir. Kullanımı oldukça basittir.Bu eşsiz ürünü yıllarca kullanabilir, hemen hemen her işinizi de rahatlıkla görebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Epilons

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Epilons Hava Kompresörü Mini Şişirme Ve Aydınlatma Araç Lastik Pompası fiyatı ne kadar ?

Epilons Hava Kompresörü Mini Şişirme Ve Aydınlatma Araç Lastik Pompası fiyatı 1085.30 TL olarak öne çıkmaktadır.

Epilons Hava Kompresörü Mini Şişirme Ve Aydınlatma Araç Lastik Pompası satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Epilons Hava Kompresörü Mini Şişirme Ve Aydınlatma Araç Lastik Pompası En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Epilons Hava Kompresörü Mini Şişirme Ve Aydınlatma Araç Lastik Pompası ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Epilons Hava Kompresörü Mini Şişirme Ve Aydınlatma Araç Lastik Pompası ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Epilons Hava Kompresörü Mini Şişirme Ve Aydınlatma Araç Lastik Pompası ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Epilons Hava Kompresörü Mini Şişirme Ve Aydınlatma Araç Lastik Pompası ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.