evimdeyokyok Hareket Sensörlü Güneş Enerjili Led Aydınlatma Dış Mekan Bahçe 102 Led Li Standart

Kazancınız 4%
Yaza Merhaba
275.90 TL
263.76 TL
Kazancınız: 12.14 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Bahçe Balkon Teras Gibi Dış Mekanlarınız Aydınlık Ve Dekoratif Olması Için Güneş Enerjili Solar Bahçe Aydınlatma – Solar Lamba.Solar Güneş Enerjili Bahçe Aydınlatmanız Sabahleyin Güneş Enerjisi Ile Kendini Şarj Eder , Gece Olunca Sensörü Sayesinde Otomatik Yanar.Balkonda , Bahçede , Pencerede , Terasta Kabloya Gereksinim Duymadan Kolayca Kullanabilirsiniz.Ürün ÖzellikleriKurulumu Kolaydır Kablo Gerektirmez.Doğrudan Güneş Alan Bir Yere Yerleştiriniz.Gücü Açmak & Mod Değiştirmek Için On/Off Tuşu Vardır.Led Sayısı 102 Dir.Pir Sensörü Ve 3 Farklı Modu Ile Harekete Ve ışığa Karşı Duyarlıdır.Hareket Sensörü Hareket Algılamadığı Zaman 10 Saniye Içinde Otomatik Kapanır.Ürün Ölçüleri : 14 x 6 CmPaket İçeriği1 Adet Hareket Sensörlü Güneş Enerjili Led Aydınlatma Dış Mekan Bahçe 102 Led Liwww.evimdeyokyok.com güvencesi ile...

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Ebatlar:
Tek Ebat
Marka:
evimdeyokyok
Renk :
standart

Sık Sorulan Sorular

evimdeyokyok Hareket Sensörlü Güneş Enerjili Led Aydınlatma Dış Mekan Bahçe 102 Led Li Standart fiyatı ne kadar ?

evimdeyokyok Hareket Sensörlü Güneş Enerjili Led Aydınlatma Dış Mekan Bahçe 102 Led Li Standart fiyatı 263.76 TL olarak öne çıkmaktadır.

evimdeyokyok Hareket Sensörlü Güneş Enerjili Led Aydınlatma Dış Mekan Bahçe 102 Led Li Standart satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

evimdeyokyok Hareket Sensörlü Güneş Enerjili Led Aydınlatma Dış Mekan Bahçe 102 Led Li Standart En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, evimdeyokyok Hareket Sensörlü Güneş Enerjili Led Aydınlatma Dış Mekan Bahçe 102 Led Li Standart ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, evimdeyokyok Hareket Sensörlü Güneş Enerjili Led Aydınlatma Dış Mekan Bahçe 102 Led Li Standart ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

evimdeyokyok Hareket Sensörlü Güneş Enerjili Led Aydınlatma Dış Mekan Bahçe 102 Led Li Standart ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, evimdeyokyok Hareket Sensörlü Güneş Enerjili Led Aydınlatma Dış Mekan Bahçe 102 Led Li Standart ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.