0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Artikel Gri Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner

Kazancınız 3%
117.06 TL
114.00 TL
Kazancınız: 3.06 TL
Tükendi
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Hayırlı Sahurlar yazılı banner ile iftar sofralarınızı şık bir şekilde süsleyebilirsiniz. Özel günlerinizde, davet organizasyonlarınızda da kullanabileceğiniz gri renkli simli Eva banner ile mekânınızı daha canlı gösterebilirsiniz. Banner harfleri 9,7 cm yüksekliğindedir.

Paket içerisinde 1 adet banner yazı bulunur ve ürünler tek tek kesilmiş halde gönderilmektedir. Yanında gönderilen ip yardımı ile banner yazınızı oluşturabilirsiniz. Ürün simli Eva'dan imal edilmiştir. Ürün kullanımı sırasında az miktarda sim dökülmesi oluşabilir.

Hayırlı Sahurlar yazılı banner ile iftar yemeği organizasyonlarınızı daha özel hale getirebilirsiniz. Şık ve dikkat çekici bir tasarıma sahip olan bu banner, özel günlerinizde de kullanabileceğiniz şık bir üründür.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Artikel

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Artikel Gri Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner fiyatı ne kadar ?

Artikel Gri Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner fiyatı 114.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Artikel Gri Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Artikel Gri Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Artikel Gri Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Artikel Gri Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Artikel Gri Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Artikel Gri Hayırlı Sahurlar Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banner ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.