Artikel Gold Mutlu Seneler Yazılı Banner, Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli Ev

Kazancınız 50%
Yaza Merhaba
178.80 TL
97.58 TL
Kazancınız: 81.22 TL
Stokta
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Gold Mutlu Seneler Yazılı Banner, özel günlerinizde, yılbaşı sofralarınızda ve diğer organizasyonlarınızda kullanabileceğiniz şık bir üründür. Yılbaşı yemeklerinize ve diğer özel günlerinizde organizasyonlarınızı dilediğiniz banner ile süsleyebilirsiniz!

  • Banner rengi: Gold
  • Materyal: Simli Eva
  • Harf yüksekliği: 11,5 cm
  • Paket içerisinde 1 adet banner yazı bulunur.

Ürün simli Eva'dan imal edilmiştir ve tek tek kesilmiş halde gönderilmektedir. Yanında gönderilen ip yardımı ile banner yazısınızı oluşturabilirsiniz. Az da olsa sim dökülmesi yaşanabilir.

Gold Mutlu Seneler Yazılı Banner, yılbaşı sofralarınızda veya diğer özel günlerinizde kullanabileceğiniz şık bir üründür. Bu banner sayesinde, kutlamanızı en güzel şekilde kutlayabilirsiniz!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Artikel

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Artikel Gold Mutlu Seneler Yazılı Banner, Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli Ev fiyatı ne kadar ?

Artikel Gold Mutlu Seneler Yazılı Banner, Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli Ev fiyatı 97.58 TL olarak öne çıkmaktadır.

Artikel Gold Mutlu Seneler Yazılı Banner, Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli Ev satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Artikel Gold Mutlu Seneler Yazılı Banner, Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli Ev En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Artikel Gold Mutlu Seneler Yazılı Banner, Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli Ev ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Artikel Gold Mutlu Seneler Yazılı Banner, Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli Ev ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Artikel Gold Mutlu Seneler Yazılı Banner, Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli Ev ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Artikel Gold Mutlu Seneler Yazılı Banner, Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli Ev ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.