MODACO Modacar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
300.87 TL
290.64 TL
Kazancınız: 10.23 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

ModaCar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025, motosiklet kaskınızı yağmurdan korumak ve sürüş deneyiminizi daha konforlu hale getirmek için tasarlanmış bir üründür. Bu yağmur kaydırıcı film, kaskınızın üzerine uygulandığında yağmurun kaskınızın yüzeyine tutunmasını önler ve sürüş sırasında görüşünüzü engellemez.

Bu yağmur kaydırıcı film, yüksek kaliteli bir malzeme olan PVC'den yapılmıştır. PVC malzemesi, suya dayanıklıdır ve uzun süreli kullanım için dayanıklılık sağlar. Ayrıca, bu filmi kaskınıza uygulamak oldukça kolaydır ve kaskınızın şekline mükemmel uyum sağlar.

ModaCar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025, farklı kask boyutlarına uyacak şekilde çeşitli boyutlarda mevcuttur. Kaskınızın boyutuna uygun olanı seçebilir ve kaskınızın yüzeyine kolayca uygulayabilirsiniz.

Bu yağmur kaydırıcı film, sürüş sırasında yağmur damlalarının kaskınızın yüzeyine tutunmasını önlediği için daha iyi bir görüş sağlar ve güvenliği artırır. Böylece, yağmurlu havalarda bile rahatlıkla motosiklet kullanabilirsiniz.

ModaCar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025, dayanıklı ve uzun ömürlü bir üründür. Yüksek kaliteli PVC malzemesi sayesinde uzun süreli kullanıma dayanıklıdır ve kaskınızı yağmurdan korumak için etkili bir şekilde çalışır.

Özetle, ModaCar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025, motosiklet sürüşünü daha rahat ve güvenli hale getiren bir üründür. Bu yağmur kaydırıcı filmi kaskınıza uygulayarak yağmurda daha iyi bir görüş elde edebilir ve motosiklet sürüş keyfinizi artırabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
MODACO

Sık Sorulan Sorular

MODACO Modacar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025 fiyatı ne kadar ?

MODACO Modacar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025 fiyatı 290.64 TL olarak öne çıkmaktadır.

MODACO Modacar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

MODACO Modacar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, MODACO Modacar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, MODACO Modacar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

MODACO Modacar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, MODACO Modacar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.