sinerjim Gece Karanlıkta Işık Vererek Parlayan Dekoratif Çakıl Taşları-50 Adet Fosforlu Taş

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
299.33 TL
274.19 TL
Kazancınız: 25.14 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Gece Karanlıkta Işık Vererek Parlayan Dekoratif Çakıl Taşları sayesinde saksılarınızı, bahçenizi, yürüyüş yollarınızı veya oturma alanlarınızı oldukça şık bir hale getirebilirsiniz.

50 adet fosforlu taş paket içeriği ile gelen ürün, güneş ışınlarına maruz kaldığı süre boyunca enerji depolar. Ardından, karanlıkta 4-8 saat boyunca harika fosforlu yeşil ışık verir. Fosforlu taşlar, pil veya ekstra beslemeye ihtiyaç duymadan sonsuz enerji döngüsüne sahiptir.

Dekoratif parlayan fosforlu taşlar, yüzme havuzları, bahçe peyzajı, otopark girişleri, yürüyüş yolları gibi birçok farklı alana kolayca uyarlanabilir. Toksik ve radyoaktif madde içermediğinden, akvaryumlarda çakıl taşı olarak da kullanılabilirler.

Renkli fosforlu çakıl taşları asimetrik yapıda birbirlerinden farklı ölçülere ve görünümlere sahiptir. Bu şekilde, saksılarınızda yer alan toprağı tamamen görünmez hale getirerek muhteşem bir görüntü elde edebilirsiniz.

Sonsuz enerji dönüşümüne sahip olan ve güneş ışığını görmesinden itibaren 1 dakika içinde ışınları soğuran fosforlu taşlar, içerdiği özel madde sayesinde kısa sürede parlamasını gerçekleştirir. Hem görsellik hem de pratiklik açısından, Gece Parlayan Çakıl Taşı kesinlikle kullanmanız gereken bir ürün.

Not: Paket içeriği 50 adet fosforlu taş içermektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
sinerjim

Sık Sorulan Sorular

sinerjim Gece Karanlıkta Işık Vererek Parlayan Dekoratif Çakıl Taşları-50 Adet Fosforlu Taş fiyatı ne kadar ?

sinerjim Gece Karanlıkta Işık Vererek Parlayan Dekoratif Çakıl Taşları-50 Adet Fosforlu Taş fiyatı 274.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

sinerjim Gece Karanlıkta Işık Vererek Parlayan Dekoratif Çakıl Taşları-50 Adet Fosforlu Taş satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

sinerjim Gece Karanlıkta Işık Vererek Parlayan Dekoratif Çakıl Taşları-50 Adet Fosforlu Taş En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, sinerjim Gece Karanlıkta Işık Vererek Parlayan Dekoratif Çakıl Taşları-50 Adet Fosforlu Taş ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, sinerjim Gece Karanlıkta Işık Vererek Parlayan Dekoratif Çakıl Taşları-50 Adet Fosforlu Taş ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

sinerjim Gece Karanlıkta Işık Vererek Parlayan Dekoratif Çakıl Taşları-50 Adet Fosforlu Taş ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, sinerjim Gece Karanlıkta Işık Vererek Parlayan Dekoratif Çakıl Taşları-50 Adet Fosforlu Taş ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.