0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Bestmed Fridge Tag 2 Hafızalı Buzdolabı Termometresi Fridgetag Fridgetag

Kazancınız 13%
7,500.00 TL
6,500.00 TL
Kazancınız: 1,000.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ara kablosu ile bilgisayara veri akışı sağlayarak 60 günlük geçmiş kayıtları raporlaması Hafızasında 30 günlük kayıt saklayabilmesi Dünya Sağlık Örgütü OnayıEkranda tarih ve saat özelliğinin olmasıYeni arayüzü ve kullanım kolaylığı24 ay çalışma ömrüHafızalı buzdolabı derecesi(termometresi) Fridge tag 2Dünya Sağlık Örgütü Onaylı bir termometredir.- Ekranından 30 gün geriye doğru kayıtları görebilirsiniz. - Fridge Tag 2' yi USB girişinden bilgisayara bağladığınızda ise herhangi bir programa gerek kalmadan PDF formatında 60 gün geriye doğru kayıtları rapor alabilirsiniz.- Ekran üzerinde görebileceğiniz tarih ve saat özelliği vardır.- Kayıtları kendiniz herhangi bir yere not alarak değil de PDF formatında düzenli bir şekilde alacağınız için yapılabilecek hataların önüne geçebileceksiniz. - Cihazın bulunduğu ortamın sıcaklık değeri +2°C ile +8°C arasında olması gerekmektedir.- Cihaz son 30 gün içerisinde soğuk zincire yani +2°C' nin altında veya +8°C' nin üzerinde 60 dakika kalırsa Alarm uyarısı verir. Bu değerlerin dışına hiç çıkılmamış ise; ekran OK (sorun yok) olacaktır. - Cihaz gün içerisinde gördüğü en yüksek ve en düşük sıcaklık ayarlarını hafızasında tutar. (Max Min özelliği)- Güvenlik nedeniyle cihazın içi hiçbir şekilde açılamaz, içindeki veriler değiştirilemez.- Pil süresi yaklaşık olarak 24 aydır. Pili değiştirilemediğinden, süre sonunda yeni bir cihaz almanız gerekmektedir. 2 YIL GARANTİLİDİR;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Bestmed

Sık Sorulan Sorular

Bestmed Fridge Tag 2 Hafızalı Buzdolabı Termometresi Fridgetag Fridgetag fiyatı ne kadar ?

Bestmed Fridge Tag 2 Hafızalı Buzdolabı Termometresi Fridgetag Fridgetag fiyatı 6500.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Bestmed Fridge Tag 2 Hafızalı Buzdolabı Termometresi Fridgetag Fridgetag satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Bestmed Fridge Tag 2 Hafızalı Buzdolabı Termometresi Fridgetag Fridgetag En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Bestmed Fridge Tag 2 Hafızalı Buzdolabı Termometresi Fridgetag Fridgetag ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Bestmed Fridge Tag 2 Hafızalı Buzdolabı Termometresi Fridgetag Fridgetag ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Bestmed Fridge Tag 2 Hafızalı Buzdolabı Termometresi Fridgetag Fridgetag ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Bestmed Fridge Tag 2 Hafızalı Buzdolabı Termometresi Fridgetag Fridgetag ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.