0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

VM VERTEX MOBİLYA Flora 1 Kapaklı 5 Raflı Gardırop Safir Meşe - Beyaz Elbise Dolabı

Kazancınız 25%
4,000.00 TL
3,011.11 TL
Kazancınız: 988.89 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

VM VERTEX MOBİLYA FLORA 1 KAPAKLI 5 RAFLI GARDIROP SAFİR MEŞE-BEYAZ ; GENİŞLİK: 47 CM ; YÜKSEKLİK: 183 CM ; DERİNLİK: 45 CM ; ÜRÜNLERİMİZDE KARGO KAYNAKLI HASARLI PARÇA İLE KARŞILAŞIRSANIZ İADE ETMEDEN BİZE ULAŞMANIZ YETERLİ OLACAKTIR. ; Kurulum İşlemini Nasıl Yaparım: ; Ürün de monte olarak gönderilmektedir. Kurulum müşteriye aittir. Basit el aletleri ile kolayca kurulum yapabilirsiniz. Paketlerden; kurulum için gerekli olan basit ve eğlenceli kurulum şeması, tüm vida ve aksesuarların montaj şeması ile uyumlu malzeme torbası ve kullanma kılavuzu çıkmaktadır. Hızlı ve hatasız kurulum için parça üzerinde kurulum şeması ile uyumlu parça numaraları da bulunmaktadır. Bilgi: ; Ürünlerimizde, E1 kalite standartlarına uygun üretilmiş 18mm YONGA LEVHA (SUNTA) kullanılmaktadır. Kullanmış olduğumuz bağlantı elemanları (minifix, kavela vs.) TSE standartlarına uygun ürünlerdir. Ürünlerimiz üretime geçmeden önce, ürünün sağlamlığı ve oluşabilecek sıkıntıların tespiti ve giderilmesi amacıyla test ürünleri üreterek kontrollerini sağlamaktayız. Kolay ve basit bir kuruluma sahip bu ürünü, paket içerisinde bulunan kurulum şeması ile defalarca söküp tekrar kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Ürünlerde kullanılan ayak malzemeleri plastiktir. Kargo Hasarları / Eksik Parça / İade: ; Satın aldığınız ürünlerin hiçbir zarar görmeden tarafınıza ulaşabilmesi için yüksek kalite standartlarında dolgu malzemeleri kullanılarak paketleme yapılmaktadır , fakat nadiren de olsa kargo taşıma sürecinde ürünlerin bazı parçaları zarar görebilmektedir. Hasarlı parçaların numaralarını üzerindeki etiketlere bakarak bize iletmeniz durumunda bu parçaların yenileri tarafınıza kargo ile gönderilmektedir. Eksik parçalar var ise; kurulum şemasından eksik parçaların numaralarını tespit edip müşteri temsilcimize ilettiğinizde, tarafınıza kargo ile gönderilecektir. Kurulumu gerçekleşmiş ürünlerin iadesi yapılmamaktadır. Garanti: ; Tüm ürünlerimiz üretim ve işçilik hatalarına karşı, ürünün tüm parçaları dahil olmak üzere fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantilidir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Derinlik :
45 cm
Fonksiyon:
Kapaklı
Garanti Tipi:
2 Yıl
Genişlik (TV Sehpaları):
46 cm
Gövde Materyali (Gardıroplar):
Suntalam
Kapak Sayısı (Mobilya):
1 Kapaklı
Marka:
VM VERTEX MOBİLYA
Renk :
Safir Meşe - Beyaz
Tarz (mobilya):
Modern
Yükseklik:
183 cm

Sık Sorulan Sorular

VM VERTEX MOBİLYA Flora 1 Kapaklı 5 Raflı Gardırop Safir Meşe - Beyaz Elbise Dolabı fiyatı ne kadar ?

VM VERTEX MOBİLYA Flora 1 Kapaklı 5 Raflı Gardırop Safir Meşe - Beyaz Elbise Dolabı fiyatı 3011.11 TL olarak öne çıkmaktadır.

VM VERTEX MOBİLYA Flora 1 Kapaklı 5 Raflı Gardırop Safir Meşe - Beyaz Elbise Dolabı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

VM VERTEX MOBİLYA Flora 1 Kapaklı 5 Raflı Gardırop Safir Meşe - Beyaz Elbise Dolabı En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, VM VERTEX MOBİLYA Flora 1 Kapaklı 5 Raflı Gardırop Safir Meşe - Beyaz Elbise Dolabı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, VM VERTEX MOBİLYA Flora 1 Kapaklı 5 Raflı Gardırop Safir Meşe - Beyaz Elbise Dolabı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

VM VERTEX MOBİLYA Flora 1 Kapaklı 5 Raflı Gardırop Safir Meşe - Beyaz Elbise Dolabı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, VM VERTEX MOBİLYA Flora 1 Kapaklı 5 Raflı Gardırop Safir Meşe - Beyaz Elbise Dolabı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.