Finish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı 40 Tablet Tekli Paket

Kazancınız 14%
Yaza Merhaba
408.12 TL
352.89 TL
Kazancınız: 55.23 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Finish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı 40 Tablet, mükemmel temizlik sonuçları sunan bir üründür. Bu deterjan, CYCLE SYNC™ teknolojisi ile tasarlanmıştır ve bulaşık makinenizle mükemmel uyum sağlar. Diğer tabletlerdeki içeriklerin aynı anda aktive olması, etkinliklerini azaltabilir. Ancak Finish Ultimate Plus, CYCLE SYNC™ teknolojisi sayesinde her bileşeni sırayla, doğru zamanda ve doğru leke tipine etki ederek temizlik gücünü arttırır. Böylece yanmış lekeleri bile sudan geçirmeden kolayca çıkarır.Bu bulaşık makinesi deterjanının en önemli özelliklerinden biri, elmas parlaklığı sağlamasıdır. Her yıkama işlemi sonucunda bulaşıklarınız pırıl pırıl bir görünüme sahip olur. Ayrıca Finish Ultimate Plus, bulaşık makinesinde oluşabilecek kötü kokuları da etkili bir şekilde ortadan kaldırır.Finish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı 40 Tablet, kullanımı son derece kolaydır. Her bir tablet, özel bir ambalajda sunulur ve tek kullanımlıktır. Bulaşık makinesinin deterjan gözüne kolayca yerleştirilir ve yıkama programı başlatıldığında otomatik olarak çözünerek etkisini gösterir. Bu sayede bulaşık yıkama işlemi daha pratik ve hızlı bir şekilde tamamlanır.Finish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı, 40 tablet içeren bir paketle sunulmaktadır. Bu sayede uzun süreli kullanım için ideal bir seçenektir. Yüksek performansı ve etkili temizlik gücü ile bulaşıklarınızı her seferinde mükemmel bir şekilde temizler. Evdeki bulaşık yıkama işlemlerini daha kolay ve keyifli hale getirir.Ürün Özellikleri:- Uygun tablet sayısı: 40 adet- CYCLE SYNC™ teknolojisi ile uyumlu- Yanmış lekeleri sudan geçirmeden çıkarır- Elmas parlaklığı sağlar- Kötü kokuları etkili bir şekilde ortadan kaldırır- Kolay kullanım sağlar- Tek kullanımlık tabletler- Uzun süreli kullanım için idealFinish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı, bulaşık makineleri için geliştirilmiş bir üründür. Her bir tablet, temizlik gücü, leke çıkarma özelliği ve kolay kullanım avantajlarıyla ön plana çıkar. Bu ürünle beraber bulaşık yıkama işlemleri daha pratik ve etkili bir şekilde gerçekleştirilir. Finish Ultimate Plus ile bulaşıklarınızı mükemmel bir şekilde temizleyebilir ve her zaman parıldayan bir sonuç elde edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Finish
Ürün Tipi:
Tekli Paket

Sık Sorulan Sorular

Finish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı 40 Tablet Tekli Paket fiyatı ne kadar ?

Finish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı 40 Tablet Tekli Paket fiyatı 352.89 TL olarak öne çıkmaktadır.

Finish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı 40 Tablet Tekli Paket satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Finish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı 40 Tablet Tekli Paket En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Finish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı 40 Tablet Tekli Paket ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Finish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı 40 Tablet Tekli Paket ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Finish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı 40 Tablet Tekli Paket ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Finish Ultimate Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı 40 Tablet Tekli Paket ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.