AdmStore Fanusta Led Işıklı Kırmızı Yapay Gül Sevgiliye Özel Dekoratif Hediye Sevgililer Günü

Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
425.95 TL
236.78 TL
Kazancınız: 189.17 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Fanusta Led Işıklı Kırmızı Yapay Gül Sevgiliye Özel Dekoratif Hediye Sevgililer Günü Anneler Günü ve Sevgililer Gününe Özel Led Işıklı Fanus İçinde Kırmızı Yapay Gül Ürün Özellikleri Fanus sağlam plastik mikadan üretilmiştir. İçerisindeki çiçekler yapay kaliteli kuru çiçeklerden üretilmiştir. Aynı zamanda gece lambası görevi görür. Pil ile çalışır. Pil yanında hediye olarak gönderilir. Ledler ürüne dahildir. Led ışıkları yakmak için ilgili düğmeye sert bir şekilde basmanız yeterlidir. Ürün ölçüleri: Boy: 22 cm En: 12 cm Ürün İçeriği 1 Adet Led Işıklı Fanus İçinde Kırmızı Gül gönderilecektir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
AdmStore

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

AdmStore Fanusta Led Işıklı Kırmızı Yapay Gül Sevgiliye Özel Dekoratif Hediye Sevgililer Günü fiyatı ne kadar ?

AdmStore Fanusta Led Işıklı Kırmızı Yapay Gül Sevgiliye Özel Dekoratif Hediye Sevgililer Günü fiyatı 236.78 TL olarak öne çıkmaktadır.

AdmStore Fanusta Led Işıklı Kırmızı Yapay Gül Sevgiliye Özel Dekoratif Hediye Sevgililer Günü satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AdmStore Fanusta Led Işıklı Kırmızı Yapay Gül Sevgiliye Özel Dekoratif Hediye Sevgililer Günü En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, AdmStore Fanusta Led Işıklı Kırmızı Yapay Gül Sevgiliye Özel Dekoratif Hediye Sevgililer Günü ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AdmStore Fanusta Led Işıklı Kırmızı Yapay Gül Sevgiliye Özel Dekoratif Hediye Sevgililer Günü ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AdmStore Fanusta Led Işıklı Kırmızı Yapay Gül Sevgiliye Özel Dekoratif Hediye Sevgililer Günü ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AdmStore Fanusta Led Işıklı Kırmızı Yapay Gül Sevgiliye Özel Dekoratif Hediye Sevgililer Günü ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.