Zeren Home Etamin İşlemeye Uygun Çeyizlik Hediyelik Seccade 1 Adet Somon

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
299.00 TL
258.93 TL
Kazancınız: 40.07 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Zeren Home
Masa Örtüsü Kategorisinde Arayıpta Bulamadığınız Tüm Ölçüleri Size Özel Üretebiliriz. ...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Zeren Home Etamin İşlemeye Uygun Çeyizlik Hediyelik Seccade ; Hayalinizdeki özel seccadeyi buldunuz! Zeren Home'un özel tasarımı olan Etamin İşlemeye Uygun Çeyizlik Hediyelik Seccade, evinize zarafet ve şıklık katacak. ; Özellikleri: ; 6 Farklı Renk Seçeneği:Tarzınıza uygun renkleri seçme özgürlüğü. ; Kumaş Üzerine Etamin İşleme:Kendi zevkinize göre kişiselleştirilebilir. El işi detaylarıyla sevdikleriniz için unutulmaz bir hediye haline getirilebilir. ; Çeyizlik ve Hediyelik:Özel günlerde sevdiklerinize ya da kendinize şık bir hediye alternatifi. ; İşleme Yapılmadan Kullanılabilir:Etamin işlemesi yapılmasa bile şık tasarımı sayesinde kullanıma hazır. ; Kolay Temizlik:30 derecede kendi renk grubuyla yıkanabilir özellik, ürününüzü uzun ömürlü kılar. ; Zeren Home Etamin İşlemeye Uygun Çeyizlik Hediyelik Seccade, evinizin her köşesine zarif bir dokunuş katmak için tasarlandı. Sevgiyle işlenmiş detayları, özenle seçilmiş renkleri ve kullanışlılığıyla evinize değer katacak. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Zeren Home

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Ebat:
80 x 130
Marka:
Materyal (Mobilya):
Polyester
Renk :
Somon


Sık Sorulan Sorular

Zeren Home Etamin İşlemeye Uygun Çeyizlik Hediyelik Seccade 1 Adet Somon fiyatı ne kadar ?

Zeren Home Etamin İşlemeye Uygun Çeyizlik Hediyelik Seccade 1 Adet Somon fiyatı 258.93 TL olarak öne çıkmaktadır.

Zeren Home Etamin İşlemeye Uygun Çeyizlik Hediyelik Seccade 1 Adet Somon satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Zeren Home Etamin İşlemeye Uygun Çeyizlik Hediyelik Seccade 1 Adet Somon En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Zeren Home Etamin İşlemeye Uygun Çeyizlik Hediyelik Seccade 1 Adet Somon ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Zeren Home Etamin İşlemeye Uygun Çeyizlik Hediyelik Seccade 1 Adet Somon ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Zeren Home Etamin İşlemeye Uygun Çeyizlik Hediyelik Seccade 1 Adet Somon ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Zeren Home Etamin İşlemeye Uygun Çeyizlik Hediyelik Seccade 1 Adet Somon ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.