NJM SPORT WEAR Erkek Polar Lacivert Anti-Pilling Tüylenme Yapmayan Dik Yaka Soğuk Geçirmez Polar Yarım Fermuar Dokuma

Yaza Merhaba
599.99 TL
467.06 TL
Kazancınız: 132.93 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Erkek Polar Lacivert Anti-pilling Tüylenme Yapmayan Dik Yaka Soğuk Geçirmez Polar Yarım Fermuar, %100 polyester kumaştan özel tasarım ile üretilmiştir. Polyester ham maddesinden üretilen hafif, hacimli ve kabarık kumaş çeşididir. Bu kumaş havayı ipliklerin arasında tutarak vücudu sıcak tutar ve son derece iyi hava sirkülasyonu sunar.

Bu polar, Outdoor kullanım alanına uygun olarak tasarlanmıştır. Standart kol tipi, düz renk deseni ve yarım fermuar modeli ile şık bir görünüm sunar. Uzun kol boyu ve düzenli kalıbı ile rahat bir kullanım sağlar.

Lütfen beden tablosunu inceledikten sonra kendi bedeninize uygun bir seçim yapınız. Ürününüzün uzun ömürlü olması için yıkama talimatlarına uymanızı öneririz.

Erkek Polar Lacivert Anti-pilling Tüylenme Yapmayan Dik Yaka Soğuk Geçirmez Polar Yarım Fermuar, soğuk havalarda sıcaklığınızı koruyacak ve Outdoor aktivitelerinizde size rahat bir kullanım sunacaktır.

DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ, sizleri dinlemek ve ürünlerimizi her zaman daha iyi hale getirmek için yorumlarınızı bekliyoruz. İyi alışverişler dileriz.

  • Kullanım Alanı: Outdoor
  • Kol Tipi: Standart Kol
  • Kalıp: Regular
  • Kumaş Tipi: Dokuma
  • Model: Yarım Fermuar
  • Kol Boyu: Uzun Kol
  • Desen: Düz Renk

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
L
Boy / Ölçü :
Standart
Cep Tipi sweatshirt:
Cepsiz
Cinsiyet:
Erkek
Desen :
Düz Renk
Kalıp :
Regular
Kapama giyim:
Fermuarlı
Kol Boyu:
Uzun Kol
Kol Tipi:
Standart Kol
Kullanım Alanı :
Outdoor
Kumaş Tipi :
Dokuma
Marka:
NJM SPORT WEAR
Materyal Moda:
Polar
Model:
Yarım Fermuar
Renk :
LACİVERT
Yaş Grubu:
Genç

Sık Sorulan Sorular

NJM SPORT WEAR Erkek Polar Lacivert Anti-Pilling Tüylenme Yapmayan Dik Yaka Soğuk Geçirmez Polar Yarım Fermuar Dokuma fiyatı ne kadar ?

NJM SPORT WEAR Erkek Polar Lacivert Anti-Pilling Tüylenme Yapmayan Dik Yaka Soğuk Geçirmez Polar Yarım Fermuar Dokuma fiyatı 467.06 TL olarak öne çıkmaktadır.

NJM SPORT WEAR Erkek Polar Lacivert Anti-Pilling Tüylenme Yapmayan Dik Yaka Soğuk Geçirmez Polar Yarım Fermuar Dokuma satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

NJM SPORT WEAR Erkek Polar Lacivert Anti-Pilling Tüylenme Yapmayan Dik Yaka Soğuk Geçirmez Polar Yarım Fermuar Dokuma En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, NJM SPORT WEAR Erkek Polar Lacivert Anti-Pilling Tüylenme Yapmayan Dik Yaka Soğuk Geçirmez Polar Yarım Fermuar Dokuma ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, NJM SPORT WEAR Erkek Polar Lacivert Anti-Pilling Tüylenme Yapmayan Dik Yaka Soğuk Geçirmez Polar Yarım Fermuar Dokuma ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

NJM SPORT WEAR Erkek Polar Lacivert Anti-Pilling Tüylenme Yapmayan Dik Yaka Soğuk Geçirmez Polar Yarım Fermuar Dokuma ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, NJM SPORT WEAR Erkek Polar Lacivert Anti-Pilling Tüylenme Yapmayan Dik Yaka Soğuk Geçirmez Polar Yarım Fermuar Dokuma ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.