0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

kapsulavm Erkek Kol Ve Omuz Harness, Seksi Erkek Fantezi Deri Giyim - Apftm166 Dokuma Siyah

Kazancınız 5%
100100e Özel%5 İndirim
1,699.00 TL
1,614.05 TL
Kazancınız: 84.95 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

• Markamızın sayfasını ziyaret ederek, Dünyanın en büyük harness mağazasına ulaşabilir, Dünya’da sadece Angels Passion tarafından üretilen özel modelleri inceleyebilirsiniz... • Özel ve sıradışı tasarım ürünlerimizle, özel yaşantınızda karşı konulamaz, çekici bir tarza sahip olabilir ya da günlük yaşantınızda giyim üzeri vücut aksesuarı gibi kullanarak fark yaratabilirsiniz • Ürün ve paket içeriği: 1 parça (1 ad. Deri Harness) • Aynı ya da farklı renkli kıyafetleriniz ve iç çamaşırlarınızla birlikte kombin yaparak kullanabilirsiniz, • Yüksek kalite suni deri malzemeden üretilmektedir, • Yumuşak iç yüzeyi sayesinde cildi asla rahatsız etmez. • Ürünlerimiz %100 el yapımı olarak özenle üretilmektedir • Siyah, kırmızı renk seçenekleri bulunmaktadır, • XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL beden seçenekleri mevcut olup, özel ölçü ve talepleriniz için "satıcıya soru sor" butonundan lütfen bizimle iletişime geçiniz • Stok durumuna göre en geç 2 iş günü içerisinde kargo teslimatı yapılmaktadır. • Önemli: Bu modelin hijyen kuralları sebebiyle iadesi ve değişimi maalesef yapılamamaktadır. Lütfen bu detayı göz ardı etmeyiniz. • Önemli: Angels Passion, ürünün kalitesini ve kullanılabilirliğini artırmak amaçlı ürün üzerinde değişiklikler yapabilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
2XL/3XL
Cinsiyet:
Kadın
Kumaş Tipi :
Dokuma
Marka:
kapsulavm
Renk :
SİYAH
Yaş Grubu:
Yetişkin

Sık Sorulan Sorular

kapsulavm Erkek Kol Ve Omuz Harness, Seksi Erkek Fantezi Deri Giyim - Apftm166 Dokuma Siyah fiyatı ne kadar ?

kapsulavm Erkek Kol Ve Omuz Harness, Seksi Erkek Fantezi Deri Giyim - Apftm166 Dokuma Siyah fiyatı 1614.05 TL olarak öne çıkmaktadır.

kapsulavm Erkek Kol Ve Omuz Harness, Seksi Erkek Fantezi Deri Giyim - Apftm166 Dokuma Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

kapsulavm Erkek Kol Ve Omuz Harness, Seksi Erkek Fantezi Deri Giyim - Apftm166 Dokuma Siyah En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, kapsulavm Erkek Kol Ve Omuz Harness, Seksi Erkek Fantezi Deri Giyim - Apftm166 Dokuma Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, kapsulavm Erkek Kol Ve Omuz Harness, Seksi Erkek Fantezi Deri Giyim - Apftm166 Dokuma Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

kapsulavm Erkek Kol Ve Omuz Harness, Seksi Erkek Fantezi Deri Giyim - Apftm166 Dokuma Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, kapsulavm Erkek Kol Ve Omuz Harness, Seksi Erkek Fantezi Deri Giyim - Apftm166 Dokuma Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.