Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer 85X45X95Cm Cam

Kazancınız 10%
Yaza Merhaba
10,400.00 TL
9,317.07 TL
Kazancınız: 1,082.93 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer, kullanışlı ve şık bir mobilya parçasıdır. Genişlik x derinlik x yükseklik ölçülerine sahip olan şifonyer, 85x45x95cm boyutlarındadır. Bu şifonyer, beş adet geniş çekmecesi ile size bol miktarda depolama alanı sunar.

Çekmecelerin yüksekliği 17cm ve derinliği 12cm'dir. Bu sayede çeşitli eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Şifonyerin ayak yüksekliği ise 5cm'dir.

Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer, yüksek kaliteli yonga levha malzemeden üretilmiştir. Bu malzeme dayanıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Ayrıca şifonyer paketli şekilde kata kadar teslim edilmektedir. Kurulum ise alıcıya aittir.

Bu şifonyer, odanıza düzenleyici ve dekoratif bir dokunuş katmak için mükemmel bir seçenektir. Şık tasarımıyla herhangi bir odaya şıklık katabilir. Şifonyerin üzerine dekoratif eşyalar, çerçeveler veya aksesuarlar yerleştirerek kişisel tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer, çeşitli renk seçenekleriyle sunulmaktadır. Bu sayede tarzınıza ve dekorasyonunuza uygun bir renk seçebilirsiniz. Şifonyerin düz yüzeyleri kolay temizlenebilir ve bakımı kolaydır.

Geniş çekmeceleri ve şık tasarımıyla bu şifonyer, hem kullanışlılığınızı artırır hem de odanıza estetik bir görünüm kazandırır. Kaliteli malzemesi sayesinde uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer'i hemen satın alarak iç mekanınıza şıklık katın!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Sivas Gözde Mobilya

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Boyut:
Tek Ebat
Çekmece:
5 Çekmeceli
Garanti Tipi:
2 Yıl
Malzeme (mobilya):
Ahşap
Ölçüler:
85 cm
Renk :
Cam


Sık Sorulan Sorular

Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer 85X45X95Cm Cam fiyatı ne kadar ?

Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer 85X45X95Cm Cam fiyatı 9317.07 TL olarak öne çıkmaktadır.

Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer 85X45X95Cm Cam satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer 85X45X95Cm Cam En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer 85X45X95Cm Cam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer 85X45X95Cm Cam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer 85X45X95Cm Cam ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Sivas Gözde Mobilya Ekonomik Geniş 5 Çekmeceli Şifonyer 85X45X95Cm Cam ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.