star global Egzersiz Topu Pilates Topu 25 Cm Pembe Pilates Fitness Denge Egzersiz Topu Pilates Topu

Kazancınız 48%
Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
247.95 TL
148.27 TL
Kazancınız: 99.68 TL
Stokta
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Pilates Fitness Denge Egzersiz Topu 25 cm pilates fitness denge egzersiz topu. Pilates egzersizleri her yaştan insanın rahatlıkla uygulayabileceği bir egzersiz sistemdir. Dansçılar ve sanatçılar tarafından özellikle tercih edilmektedir çünkü kas gelişimini sağlarken kasları kalınlaştırmadan sıkı bir görüntü sağlamaktadır. Ayrıca pilates duruş bozuklukları, esneklik kazanmada ve denge gelişiminde kullanılabilmektedir. Hamile kadınlarda konsantrasyon ve nefes çalışmalarından programlı olarak yararlanabilirler. Egzersiz topu kullanma şekilleri : Egzersizin seviyesini artırmak için egzersize denge faktörü ekleyebilirsiniz. Sadece dengede durmaya çalışarak kaslarınızı çalıştırabilirsiniz. Egzersiz topları fiziksel terapi seanslarında destek olmak ya da hareketi saglamak için kullanılır. Çoğu insan karın kasi hareketlerinde omuraya destek olarak kullanmaktadır. Direnç egzersizleri için topu sıkabilirsiniz. Esnekliği saylamak için üzerinde kıvrılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla star global

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

star global Egzersiz Topu Pilates Topu 25 Cm Pembe Pilates Fitness Denge Egzersiz Topu Pilates Topu fiyatı ne kadar ?

star global Egzersiz Topu Pilates Topu 25 Cm Pembe Pilates Fitness Denge Egzersiz Topu Pilates Topu fiyatı 148.27 TL olarak öne çıkmaktadır.

star global Egzersiz Topu Pilates Topu 25 Cm Pembe Pilates Fitness Denge Egzersiz Topu Pilates Topu satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

star global Egzersiz Topu Pilates Topu 25 Cm Pembe Pilates Fitness Denge Egzersiz Topu Pilates Topu En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, star global Egzersiz Topu Pilates Topu 25 Cm Pembe Pilates Fitness Denge Egzersiz Topu Pilates Topu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, star global Egzersiz Topu Pilates Topu 25 Cm Pembe Pilates Fitness Denge Egzersiz Topu Pilates Topu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

star global Egzersiz Topu Pilates Topu 25 Cm Pembe Pilates Fitness Denge Egzersiz Topu Pilates Topu ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, star global Egzersiz Topu Pilates Topu 25 Cm Pembe Pilates Fitness Denge Egzersiz Topu Pilates Topu ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.