ELSAN TİCARET Dünya Haritası Ülke Başkentli Okyanuslu Ve Dekoratif Kanvas Tablo 2243

Yaza Merhaba
3,737.50 TL
2,403.50 TL
Kazancınız: 1,334.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Dünya Haritası Ülke Başkentli Okyanuslu ve Dekoratif Kanvas Tablo 2243

Bu kanvas tablo, PremiumStore'un kendi imalatında üretilmiştir.

Kullanılan kalın ahşap şase fırınlanmıştır. Zamanla ısı değişimlerine maruz kalarak esneme yapmaz. Kullandığımız boyalar tamamen kokusuzdur ve kesinlikle sağlığa zararlı madde içermez.

Tablo, yüksek çözünürlüklü görüntüleri kanvas tuval kumaşa baskı yapmak suretiyle hazırlanmıştır. Ürünün renkleri bilgisayarınızdaki renkler ile 1'e 1 aynı canlılıktadır.

Tablo, PremiumStore tarafından geliştirilmiş güçlendirilmiş karton kutular ile paketlenmiştir. Bu sayede tablo, kargoda yaşanacak hasarlar ile karşılaşmadan size ulaşır.

Ürün nemli ve kuru bez ile silinmelidir. Baskı uygulamasında su bazlı ekolojik mürekkepler kullanıldığı için tabloya direkt su değmemesi faydalı olur. Ürün arkasındaki askı aparatı ile birlikte asılmaya hazır halde gönderilir, çerçeveye ihtiyaç duymaksızın asılabilir.

Tablonun boyutları görsellerdeki ölçü tablosundan seçilebilir. 35x50 cm / 50x70 cm / 70x100 cm ya da 55x95 cm / 70x125 cm / 85x150 cm boyutlarındaki seçenekler tek paneldir. 95x165 cm / 125x210 cm / 150x255 cm boyutlarındaki seçenekler üç paneldir. Görseldeki ölçüler temsilidir lütfen sipariş verirken duvar ölçülerinizi göz önünde bulundurarak siparişinizi veriniz.

Kanvas tablolarımız birinci kalite doğal %100 pamuklu kanvas üzerine sertifikalı çevre dostu mürekkeple basılmıştır. Farklı tasarımdaki diğer ürünlerimize göz atabilirsiniz.

PremiumStore'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla ELSAN TİCARET

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Materyal (dekorasyon-aydınlatma):
Kanvas
Ölçü:
95 x 165
Parça Sayısı (ev yşam):
Tekli
Renk :
Cok Renkli


Sık Sorulan Sorular

ELSAN TİCARET Dünya Haritası Ülke Başkentli Okyanuslu Ve Dekoratif Kanvas Tablo 2243 fiyatı ne kadar ?

ELSAN TİCARET Dünya Haritası Ülke Başkentli Okyanuslu Ve Dekoratif Kanvas Tablo 2243 fiyatı 2403.50 TL olarak öne çıkmaktadır.

ELSAN TİCARET Dünya Haritası Ülke Başkentli Okyanuslu Ve Dekoratif Kanvas Tablo 2243 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

ELSAN TİCARET Dünya Haritası Ülke Başkentli Okyanuslu Ve Dekoratif Kanvas Tablo 2243 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, ELSAN TİCARET Dünya Haritası Ülke Başkentli Okyanuslu Ve Dekoratif Kanvas Tablo 2243 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, ELSAN TİCARET Dünya Haritası Ülke Başkentli Okyanuslu Ve Dekoratif Kanvas Tablo 2243 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

ELSAN TİCARET Dünya Haritası Ülke Başkentli Okyanuslu Ve Dekoratif Kanvas Tablo 2243 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, ELSAN TİCARET Dünya Haritası Ülke Başkentli Okyanuslu Ve Dekoratif Kanvas Tablo 2243 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.