Modarios Dünya Haritası Dekoratif Kanvas Tablo Ülke Ve Başkentli Öğretici Ve Sembollü 2315

Yaza Merhaba
5,850.00 TL
3,762.00 TL
Kazancınız: 2,088.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Dünya Haritası Dekoratif Kanvas Tablo Ülke ve Başkentli Öğretici ve Sembollü 2315, Harita Sepeti bünyesinde kendi imalatımız ile üretilmektedir. Bu harika tabloda dünya haritası yüksek çözünürlüklü görselle harmanlanmıştır. Ürünümüzün renkleri bilgisayarınızdaki renkler ile 1'e 1 aynı canlılıktadır. Kullandığımız boyalar tamamen kokusuz olup sağlığa zararlı madde içermemektedir. Ürünümüzü nemli ve kuru bez ile silmeniz gerekmektedir. Su bazlı ekolojik mürekkep kullanıldığından dolayı tabloya direkt su değmemesi tavsiye edilir.

Bu tablomuz, ahşap şase üzerinde yatay veya dikey olarak çerçevesiz olarak asılabilir. Ürün arkasındaki askı aparatı ile birlikte asılmaya hazır halde gönderilir, çerçeveye ihtiyaç duymaksızın asılabilir. Ürünümüzde kullanılan kalın ahşap şase fırınlanmıştır ve zamanla ısı değişimlerine maruz kalarak esneme yapmaz.

Bu tablomuz farklı boyutlarda üretilmektedir ve sipariş verirken ölçülerinizi belirlemeniz gerekmektedir. 35x50 cm / 50x70 cm / 70x100 cm ya da 55x95 cm / 70x125 cm / 85x150 cm boyutlarındaki tablolar tek paneldir, 95x165 cm / 125x210 cm / 150x255 cm boyutlarındaki tablolar ise üç paneldir. Ölçüler, ürün görsellerindeki ölçü tablosundan ölçüleri ve panel sayılarını belirledikten sonra sipariş vermeniz önerilmektedir.

Bu kanvas tablolarımız birinci kalite doğal %100 pamuklu kanvas üzerine sertifikalı çevre dostu mürekkeple basılmıştır. Harita Sepeti olarak ürünümüze o kadar güveniyoruz ki, üründe resmi bir garanti süresi olmamasına rağmen mutlu olmamanız durumunda sorgusuz-sualsiz ürünümüzü geri alıyoruz.

Bu öğretici ve sembollü dünya haritası tablosu, evinizin dekorasyonuna mükemmel bir katkı sağlayacak. Ayrıca farklı tasarımlardaki diğer ürünlerimize de göz atabilirsiniz. Harita Sepeti' ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Modarios
Materyal (dekorasyon-aydınlatma):
Kanvas
Ölçü:
150 x 255
Parça Sayısı (ev yşam):
Tekli
Renk :
Renkli

Sık Sorulan Sorular

Modarios Dünya Haritası Dekoratif Kanvas Tablo Ülke Ve Başkentli Öğretici Ve Sembollü 2315 fiyatı ne kadar ?

Modarios Dünya Haritası Dekoratif Kanvas Tablo Ülke Ve Başkentli Öğretici Ve Sembollü 2315 fiyatı 3762.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Modarios Dünya Haritası Dekoratif Kanvas Tablo Ülke Ve Başkentli Öğretici Ve Sembollü 2315 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Modarios Dünya Haritası Dekoratif Kanvas Tablo Ülke Ve Başkentli Öğretici Ve Sembollü 2315 En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Modarios Dünya Haritası Dekoratif Kanvas Tablo Ülke Ve Başkentli Öğretici Ve Sembollü 2315 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Modarios Dünya Haritası Dekoratif Kanvas Tablo Ülke Ve Başkentli Öğretici Ve Sembollü 2315 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Modarios Dünya Haritası Dekoratif Kanvas Tablo Ülke Ve Başkentli Öğretici Ve Sembollü 2315 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Modarios Dünya Haritası Dekoratif Kanvas Tablo Ülke Ve Başkentli Öğretici Ve Sembollü 2315 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.