Evsay Dolap İçi Beyaz Kapitone Güpürlü Gümüş Su Taşlı Raf Örtüsü En 50 Santim Boy 3 Metre

Kazancınız 16%
Yaza Merhaba
500.00 TL
421.19 TL
Kazancınız: 78.81 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Beyaz kapitone kumaştan üretilen bu raf örtüsü, dolap içlerinde kullanıma uygundur. Eni 50 santimetre olan örtünün boyu ise 3 metre uzunluğundadır.

Ön tarafı güpürlü olan ürünün güpürünün hemen üstü sutaşı ile süslenmiştir. Bu detaylar, örtüyü şık ve göz alıcı hale getirir. Diğer kenarları ise overloktur. Beyaz renk seçeneği ile sunulan bu raf örtüsü, dolapların iç görünümünü güzelleştirir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Evsay Dolap İçi Beyaz Kapitone Güpürlü Gümüş Su Taşlı Raf Örtüsü En 50 Santim Boy 3 Metre fiyatı ne kadar ?

Evsay Dolap İçi Beyaz Kapitone Güpürlü Gümüş Su Taşlı Raf Örtüsü En 50 Santim Boy 3 Metre fiyatı 421.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Dolap İçi Beyaz Kapitone Güpürlü Gümüş Su Taşlı Raf Örtüsü En 50 Santim Boy 3 Metre satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Dolap İçi Beyaz Kapitone Güpürlü Gümüş Su Taşlı Raf Örtüsü En 50 Santim Boy 3 Metre En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Dolap İçi Beyaz Kapitone Güpürlü Gümüş Su Taşlı Raf Örtüsü En 50 Santim Boy 3 Metre ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Dolap İçi Beyaz Kapitone Güpürlü Gümüş Su Taşlı Raf Örtüsü En 50 Santim Boy 3 Metre ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Dolap İçi Beyaz Kapitone Güpürlü Gümüş Su Taşlı Raf Örtüsü En 50 Santim Boy 3 Metre ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Dolap İçi Beyaz Kapitone Güpürlü Gümüş Su Taşlı Raf Örtüsü En 50 Santim Boy 3 Metre ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.