Doğal Gelsin Kolay Gelsin Doğal Gelsin Meşhur Simav Cevizi Kabuklu 1 Kg

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
299.90 TL
265.71 TL
Kazancınız: 34.19 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Doğal Gelsin Meşhur Simav Cevizi Kabuklu, en özel ve lezzetli cevizlerin özenle seçilerek sunulduğu sağlıklı bir atıştırmalıktır. Doğanın bize sunduğu eşsiz bir lezzeti, tazelik ve doğallıkla sofranıza taşıyan ceviz, sağlıklı beslenmeye özen gösterenlerin gözdesidir.

Her bir ceviz, en taze haliyle kabuklu olarak sizlere ulaşır. Kabuklu olarak sunulması, tazeliğini ve doğallığını korumasına yardımcı olur. Simav’da özel olarak yetiştirilen cevizler, en kaliteli ve lezzetli seçenekler arasından özenle seçilir. Hem doyurucu hem de lezzetli olan Simav Cevizi, enerji ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı olmak ve gün boyu sizi desteklemek için mükemmel bir atıştırmalıktır.

Kahvaltılarınızı zenginleştirebilir, salatalarınıza ekleyebilir, keklerinizde veya tatlılarınızda kullanabilir veya sadece tek başına keyifli bir atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz. Ayrıca, sağlıklı bir diyetin vazgeçilmez bir parçasıdır.

Saklama talimatları: doğrudan güneş ışığından uzak, kuru, serin ve soğuk yerde saklayınız.

Tüm ürünlerimiz hızlı gönderi prensibimiz gereği aynı gün içerisinde kargolanmaktadır.

Meşhur Simav Cevizi, doğadan sofranıza gelen bu eşsiz lezzeti keşfedin ve her anında sağlıklı bir tercih yapın.

Kalite ve Güven: Ürünlerimiz titizlikle elenerek en kaliteli cevizlerin toplanması ve paketlenmesi ile sofranıza ulaşır. Doğal Gelsin Kolay Gelsin, en yüksek müşteri memnuniyeti standartlarına bağlı kalarak ürünlerini sunar.

Not: Bu web sitesinde sunulan bilgiler hiçbir şekilde tıbbi tavsiye olarak düşünülmemeli, bunlara güvenerek karar verilmemeli ya da tavsiyede bulunulmamalıdır. Hastalar, bu web sitesinde sunulan bilgileri, sağlık sorunlarına ya da hastalıklara tanı koymak veya şifa bulmak amacıyla kullanmamalıdırlar. Daima alanında uzman bir sağlık profesyonelinin tavsiyesi alınmalıdır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Doğal Gelsin Kolay Gelsin
Ürün Miktarı:
1 KG

Sık Sorulan Sorular

Doğal Gelsin Kolay Gelsin Doğal Gelsin Meşhur Simav Cevizi Kabuklu 1 Kg fiyatı ne kadar ?

Doğal Gelsin Kolay Gelsin Doğal Gelsin Meşhur Simav Cevizi Kabuklu 1 Kg fiyatı 265.71 TL olarak öne çıkmaktadır.

Doğal Gelsin Kolay Gelsin Doğal Gelsin Meşhur Simav Cevizi Kabuklu 1 Kg satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Doğal Gelsin Kolay Gelsin Doğal Gelsin Meşhur Simav Cevizi Kabuklu 1 Kg En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Doğal Gelsin Kolay Gelsin Doğal Gelsin Meşhur Simav Cevizi Kabuklu 1 Kg ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Doğal Gelsin Kolay Gelsin Doğal Gelsin Meşhur Simav Cevizi Kabuklu 1 Kg ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Doğal Gelsin Kolay Gelsin Doğal Gelsin Meşhur Simav Cevizi Kabuklu 1 Kg ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Doğal Gelsin Kolay Gelsin Doğal Gelsin Meşhur Simav Cevizi Kabuklu 1 Kg ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.