Doruk Yayınları Dijital Boş Zaman Deneyimi Türkiye’nin Kuşak Farklılıkları

Kazancınız 20%
Yaza Merhaba
400.00 TL
322.43 TL
Kazancınız: 77.57 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Dijital bir boş zaman çağında mıyız? Dijitalleşme, boş zaman deneyimini nasıl etkiliyor? Değişik kuşakların dijital boş zaman deneyimindeki farklılık ve/veya benzerlikler nelerdir? Dijital boş zaman, dijital medya teknolojileri kullanılarak ve/veya dijital medya teknolojileri tarafından desteklenen boş zaman deneyimini ifade ediyor.

Kuşak ayrımı ise farklı yaş grupları arasındaki çalışma değerleri, teknoloji deneyimi, tüketim alışkanlıkları ve boş zaman aktiviteleri gibi unsurlar arasındaki ilişkiden doğuyor. "Dijital teknolojiler çağında boş zaman kültürünün nasıl deneyimlendiği" sorusunu odağına alıyor. Bu sorunun peşinden giderek farklı kuşaklarının boş zamanı nasıl algıladığını ve deneyimlediğini tartışmaya açıyor.

Türkiye'nin kuşak farklılıklarını mercek altına alarak Bebek Patlaması, X, Y ve Z kuşakları arasındaki boş zaman deneyimlerinin nasıl şekillendiğini ve bu deneyimlerin medya ve tüketim bağlamında nasıl değiştiğini karşılaştırıyor. Bu eser, son yirmi yılı aşkın süredir hızla ilerleyen dijitalleşme sürecinin, boş zaman algımızı nasıl kökten değiştirdiğini sorguluyor. Dijital teknolojilerin boş zamanı sadece bir zaman dilimi değil, tüm bir yaşam tarzına nasıl dönüştürdüğünü inceliyor.

Yazar: Süheyla Aydın

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Doruk Yayınları

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Basım Dili (kitap):
Türkçe
Boyut (kitap):
Normal Boy
Yazar:
Süheyla Aydın


Sık Sorulan Sorular

Doruk Yayınları Dijital Boş Zaman Deneyimi Türkiye’nin Kuşak Farklılıkları fiyatı ne kadar ?

Doruk Yayınları Dijital Boş Zaman Deneyimi Türkiye’nin Kuşak Farklılıkları fiyatı 322.43 TL olarak öne çıkmaktadır.

Doruk Yayınları Dijital Boş Zaman Deneyimi Türkiye’nin Kuşak Farklılıkları satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Doruk Yayınları Dijital Boş Zaman Deneyimi Türkiye’nin Kuşak Farklılıkları En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Doruk Yayınları Dijital Boş Zaman Deneyimi Türkiye’nin Kuşak Farklılıkları ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Doruk Yayınları Dijital Boş Zaman Deneyimi Türkiye’nin Kuşak Farklılıkları ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Doruk Yayınları Dijital Boş Zaman Deneyimi Türkiye’nin Kuşak Farklılıkları ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Doruk Yayınları Dijital Boş Zaman Deneyimi Türkiye’nin Kuşak Farklılıkları ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.