ZAVİA Özel Denizdeki Yelkenliler Yağlıboya Görünüm Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-3616 Cok Renkli

Yaza Merhaba
1,543.75 TL
992.75 TL
Kazancınız: 551.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Dekoratif kanvas duvar tablosu ile evinize deniz esintisi getirin. Denizdeki yelkenlilerin yağlıboya görünümü ile duvarlarınıza canlılık katın. Ürün özel imalatımızla Harita Sepeti bünyesinde üretilmiştir.

Ürünün renkleri bilgisayar ekranlarında görüldüğü gibi canlıdır. Kullanılan kalın ahşap şase fırınlanmıştır ve zamanla ısı değişikliklerine maruz kalmaz. Boyalarımız tamamen kokusuz ve kesinlikle sağlığa zararlı madde içermez.

Kanvas tuval kumaş üzerine yüksek çözünürlüklü görseli kullanarak hazırladığımız ürün nemli ve kuru bez ile silinebilir. Tablo su bazlı ekolojik mürekkepler kullanılarak basıldığından dolayı suya direkt maruz kalmaması önerilir. Ürün paketlemesi sağlam karton kutularla yapılmaktadır ve herhangi bir hasar durumunda sorgusuz-sualsiz geri alıyoruz.

Bu dekoratif kanvas duvar tablosu tek veya üç panel olarak farklı boyutlarda (35x50 cm / 50x70 cm / 70x100 cm ya da 55x95 cm / 70x125 cm / 85x150 cm) sipariş verilebilir. Ürün arkasındaki askı aparatı sayesinde çerçeve ihtiyacı duymadan kolayca duvara asılabilir.

Duvar ölçülerinizi göz önünde bulundurarak siparişinizi vermeniz önerilir. Farklı tasarımlardaki diğer ürünlerimize de göz atabilirsiniz. Harita Sepeti'ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla ZAVİA

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (dekorasyon-aydınlatma):
Kanvas
Ölçü:
70 x 100
Parça Sayısı (ev yşam):
Tekli
Renk :
Cok Renkli


Sık Sorulan Sorular

ZAVİA Özel Denizdeki Yelkenliler Yağlıboya Görünüm Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-3616 Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

ZAVİA Özel Denizdeki Yelkenliler Yağlıboya Görünüm Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-3616 Cok Renkli fiyatı 992.75 TL olarak öne çıkmaktadır.

ZAVİA Özel Denizdeki Yelkenliler Yağlıboya Görünüm Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-3616 Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

ZAVİA Özel Denizdeki Yelkenliler Yağlıboya Görünüm Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-3616 Cok Renkli En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, ZAVİA Özel Denizdeki Yelkenliler Yağlıboya Görünüm Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-3616 Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, ZAVİA Özel Denizdeki Yelkenliler Yağlıboya Görünüm Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-3616 Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

ZAVİA Özel Denizdeki Yelkenliler Yağlıboya Görünüm Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-3616 Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, ZAVİA Özel Denizdeki Yelkenliler Yağlıboya Görünüm Dekoratif Kanvas Duvar Tablosu-3616 Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.