0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Agem Elit Dekoratif Lav Lambası Konsept Lamba Gece Lambası Lava Lamp Masa 41 Cm

Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
1,314.75 TL
1,079.55 TL
Kazancınız: 235.20 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Lav lambası 41 cm konsept lamba gece lambası lava lamp ( büyük boy ) Dekoratif lav lambası ile evinize sıcaklık ve canlılık katın Isıyla hareket eden sıvı lambayı fişe takın ve birkaç dakika içinde evinizin sıradan bir köşesi büyüleyici görsel bir ekrana dönüşsün. Sakinleştirici etkisiyle bilinen lav lambası ile odanızda tatlı bir rüya havası yaratmanız mümkün. Lava lamp evinizde salon ve yatak odanızda kullanabileceğiniz zarif bir ürün olduğu gibi dekor eklemek istediğiniz iş yeri ve ofis gibi her türlü mekana ayrı bir hava katacaktır. 41 cm‘lik uzunluğu, modern tasarımı, metalik gri gövdesi ve göz alıcı renkleriyle göz doldurucu dekoratif bir objedir. Lava lamp dekoratif lav lambası evinizin vazgeçilmez aksesuarlarından biri Özellikler: Ağırlık: 3,20kg yükseklik: 41 cm Işık: 220 – 250v 50/60hz max 40w ses spot ampul. Ampül kutuya dahildir. Işık açma bölümü düğmeli değil çevirmelidir. Böylece ışığın şiddetini ayarlayabilirsiniz. Malzeme: fırçalı alüminyum taban ve cam. Renk: kırmızı, mavi, yeşil,turuncu Lava lambası mucidi edward craven-Walker adlı bir ingiliz. 1963 yılında bir yumurta zamanlayıcısına esinlenerek, dünyanın gelmiş geçmiş en çok satacak konsept lambayı tasarladı. 40 yılı aşkın sürede bu lambadan dünyada milyonlarca satıldı. Evinizde ve ofisinizde bu klasik ve ikonikleşen bu ürünü koyacak güzel bir yer bulun Dekoratif lav lambası ile evinize sıcaklık ve canlılık katın! Isıyla hareket eden sıvı lambayı fişe takın ve birkaç dakika içinde evinizin sıradan bir köşesi büyüleyici görsel bir ekrana dönüşsün. Sakinleştirici etkisiyle bilinen lav lambası ile odanızda tatlı bir rüya havası yaratmanız mümkün. Lava lamp evinizde salon ve yatak odanızda kullanabileceğiniz zarif bir ürün olduğu gibi dekor eklemek istediğiniz işyeri ve ofis gibi her türlü mekana ayrı bir hava katacaktır. 40 cm veya 35 cm ‘lik uzunluğu, modern tasarımı, metalik gri gövdesi ve göz alıcı renkleriyle göz doldurucu dekoratif bir objedir. Lava lamp dekoratif lav lambası evinizin vazgeçilmez aksesuarlarından biri

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Agem Elit

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
KARİŞIK


Sık Sorulan Sorular

Agem Elit Dekoratif Lav Lambası Konsept Lamba Gece Lambası Lava Lamp Masa 41 Cm fiyatı ne kadar ?

Agem Elit Dekoratif Lav Lambası Konsept Lamba Gece Lambası Lava Lamp Masa 41 Cm fiyatı 1079.55 TL olarak öne çıkmaktadır.

Agem Elit Dekoratif Lav Lambası Konsept Lamba Gece Lambası Lava Lamp Masa 41 Cm satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Agem Elit Dekoratif Lav Lambası Konsept Lamba Gece Lambası Lava Lamp Masa 41 Cm En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Agem Elit Dekoratif Lav Lambası Konsept Lamba Gece Lambası Lava Lamp Masa 41 Cm ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Agem Elit Dekoratif Lav Lambası Konsept Lamba Gece Lambası Lava Lamp Masa 41 Cm ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Agem Elit Dekoratif Lav Lambası Konsept Lamba Gece Lambası Lava Lamp Masa 41 Cm ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Agem Elit Dekoratif Lav Lambası Konsept Lamba Gece Lambası Lava Lamp Masa 41 Cm ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.