Azra hediyelik eşya ve tekstil ürünler Dekoratif Ev Hediyesi Büyük Boy Konsept Dekoratif Kırmızı Renk Lav Lamba

Kazancınız 32%
Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
1,051.84 TL
765.11 TL
Kazancınız: 286.73 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Dekoratif görüntüsü ve rahatlatıcı etkisiyle evinizin, ofisinizin vaz geçilmez dekoru olacak. 160 yılların başında bulunan silindir şeklinde üretilen içerisinde lava benzeyen sıvı bulunan dekoratif bir objedir. Dekoratif lav lambayı izleyerek uykuya dalabilirsiniz. Ofisinizde işlerinizin yoğunluğunda bir nebze de olsa lav lambayı izleyerek rahatlayabilir, zihninizi tazeleyebilirsiniz. Metalik renkli gövde ve başlığı sayesinde çok şık ve dekoratif görüntüye sahiptir. Hediye ettiğiniz kişiye kendisini özel hissetirecektir. Nasıl Hazırlanır? Cam kısım standına yerleştirmden önce lambası yuvasına takılır. Üst kapağı görselliği tamamlamak için cam kısımın üzerine takılır, Lav lambanızı çalıştırmak için fişe takın ve anahtarını açık konumuna getirin. Camın içerisinde bulunan renkli maddenin erimesi ve hareketlenmesi için minumum 2 saat beklenmelidir. Dekoratif ve rahatlatıcıdır. Ürün boyutu 41 cm dir. 220 volt priz ile çalışmaktadır. Açma kapama ve ışık şiddeti düğmesi mevcuttur. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Azra hediyelik eşya ve tekstil ürünler
Yaş Grubu (anne - bebek):
Genç

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Azra hediyelik eşya ve tekstil ürünler Dekoratif Ev Hediyesi Büyük Boy Konsept Dekoratif Kırmızı Renk Lav Lamba fiyatı ne kadar ?

Azra hediyelik eşya ve tekstil ürünler Dekoratif Ev Hediyesi Büyük Boy Konsept Dekoratif Kırmızı Renk Lav Lamba fiyatı 765.11 TL olarak öne çıkmaktadır.

Azra hediyelik eşya ve tekstil ürünler Dekoratif Ev Hediyesi Büyük Boy Konsept Dekoratif Kırmızı Renk Lav Lamba satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Azra hediyelik eşya ve tekstil ürünler Dekoratif Ev Hediyesi Büyük Boy Konsept Dekoratif Kırmızı Renk Lav Lamba En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Azra hediyelik eşya ve tekstil ürünler Dekoratif Ev Hediyesi Büyük Boy Konsept Dekoratif Kırmızı Renk Lav Lamba ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Azra hediyelik eşya ve tekstil ürünler Dekoratif Ev Hediyesi Büyük Boy Konsept Dekoratif Kırmızı Renk Lav Lamba ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Azra hediyelik eşya ve tekstil ürünler Dekoratif Ev Hediyesi Büyük Boy Konsept Dekoratif Kırmızı Renk Lav Lamba ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Azra hediyelik eşya ve tekstil ürünler Dekoratif Ev Hediyesi Büyük Boy Konsept Dekoratif Kırmızı Renk Lav Lamba ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.