Homethelife Çok Amaçlı Yapışkanlı Askılık, Organizer Askılık 2 Adet Antrasit

Kazancınız 16%
Yaza Merhaba
99.40 TL
83.81 TL
Kazancınız: 15.59 TL
Stokta
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Evinizde düzeni sağlamak ve eşyalarınızı organize etmek artık daha kolay! Bu çok amaçlı yapışkanlı askılık, çeşitli eşyalarınızı düzgün bir şekilde saklamanızı sağlayan pratik bir çözümdür. Yapışkanı sayesinde duvarlara, kapılara veya dolaplara kolayca monte edilebilir ve her türlü eşyanızı güvenle tutar. ; Evde veya ofiste çeşitli eşyalarınızı asabilirsiniz. Havlu, mutfak gereçleri, banyo malzemeleri, anahtarlar ve daha fazlası için idealdir ; Delme veya vidalama gerektirmez, sadece yapışkanını çıkarın ve istediğiniz yüzeye yerleştirin. Hızlı ve pratik kurulumuyla zaman kazandırır. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
Garantisiz
Malzeme (Ev & Yaşam):
Plastik
Marka:
Homethelife
Ölçüler:
6 cm
Renk :
Antrasit
Tarz (mobilya):
Modern

Sık Sorulan Sorular

Homethelife Çok Amaçlı Yapışkanlı Askılık, Organizer Askılık 2 Adet Antrasit fiyatı ne kadar ?

Homethelife Çok Amaçlı Yapışkanlı Askılık, Organizer Askılık 2 Adet Antrasit fiyatı 83.81 TL olarak öne çıkmaktadır.

Homethelife Çok Amaçlı Yapışkanlı Askılık, Organizer Askılık 2 Adet Antrasit satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Homethelife Çok Amaçlı Yapışkanlı Askılık, Organizer Askılık 2 Adet Antrasit En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Homethelife Çok Amaçlı Yapışkanlı Askılık, Organizer Askılık 2 Adet Antrasit ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Homethelife Çok Amaçlı Yapışkanlı Askılık, Organizer Askılık 2 Adet Antrasit ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Homethelife Çok Amaçlı Yapışkanlı Askılık, Organizer Askılık 2 Adet Antrasit ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Homethelife Çok Amaçlı Yapışkanlı Askılık, Organizer Askılık 2 Adet Antrasit ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.