Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home Loc Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops

Kazancınız 29%
Yaza Merhaba
700.00 TL
503.80 TL
Kazancınız: 196.20 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Çok Amaçlı Temizleyici Home Loc Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops

L.O.C™ çok amaçlı temizleyici kir ve birikintileri kolayca hedefleyerek evinizi hijyenik temizliğe kavuşturur. Bu etkili, çok amaçlı temizleyici tüm yıkanabilir yüzeylerdeki kir, birikinti ve pisliğe kolayca nüfuz ederek evinize tertemiz bir görünüm, his ve ferahlık sağlar.

L.O.C çok amaçlı temizleyici doğal kaynaklardan elde edilmiş bileşenlerle formüle edildiği, fosfat, sert asitler ve klor içermediği için, evinize zararlı hiçbir şey sokmadığınızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca ürünümüz doğada kolayca çözünür.

  • Doğal kökenli fakat yüksek seviyede etkili bileşenlerle çizmeden, çabasız temizlik sağlar.
  • Çevreye zarar vermeyen yüksek seviyede etkili, doğal kaynaklı bileşenlerden üretilen Amway Bioquest formula™ içerir.
  • Yıkanabilir tüm yüzeylerde kullanılabilir.
  • Durulama gerektirmez.
  • Güvenli formülüyle 50 yılı aşkın bir süredir aileleri desteklemektedir.

Daha küçük alanların spreylenerek temizliği için Amway tabanca püskürtücülü şişe içinde 450 ml suya 50 ml L.O.C çok amaçlı temizleyici karıştırınız. Yüzeylere püskürtüp, silerek kurulayınız. Durulamaya gerek yoktur ancak sprey temizlik solüsyonunu hazırladıktan sonraki 30 gün içinde kullanmaya özen gösteriniz.

Son olarak, çok amaçlı temizleyicimizi ellerinizin hijyenik temizliği için de kullanabilirsiniz. Sulandırmadan kullanıp, ardından ellerinizi durulayınız.


Dish drops™ konsantre sıvı bulaşık deterjanı kir ve yağ birikintilerine kolayca nüfuz ederek bulaşıklarınızı ışıl ışıl yapar.

  • Püskürtücü, ekstra kullanım kolaylığı için ergonomik tasarımlı şişe ve parmaklara uyumlu tutma mekanizmasıyla birlikte gelir.
  • Temizlik ihtiyaçlarınıza göre ‘sprey, köpük veya kapalı’ ayarda kullanabilirsiniz.
  • Suyla seyreltmeyi kolaylaştırmak için ön yüzünde anlaşılabilir kalibrasyon işaretleri mevcuttur.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Amway

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Unisex
Ek Özellik:
Organik
Marka:


Sık Sorulan Sorular

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home Loc Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops fiyatı ne kadar ?

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home Loc Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops fiyatı 503.80 TL olarak öne çıkmaktadır.

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home Loc Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home Loc Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home Loc Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home Loc Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home Loc Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home Loc Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.