Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home L.o.c.konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
600.00 TL
549.60 TL
Kazancınız: 50.40 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

L.O.C™ Çok Amaçlı Temizleyici kir ve birikintileri kolayca hedefleyerek evinizi hijyenik temizliğe kavuşturur. Bu ürünü neden seveceksiniz? Evlerimizin güvenli ve temiz kalması kendimiz ve ailemiz için hiç bu kadar önemli olmamıştır. Neyse ki L.O.C™ Çok Amaçlı Temizleyici sayesinde evinizin lekesiz ve tertemiz kalması şimdi çok kolay.

Bu etkili, çok amaçlı temizleyici tüm yıkanabilir yüzeylerdeki kir, birikinti ve pisliğe kolayca nüfuz ederek, evinize tertemiz bir görünüm, his ve ferahlık sağlar. L.O.C Çok Amaçlı Temizleyici doğal kaynaklardan elde edilmiş bileşenlerle formüle edildiği, fosfat, sert asitler ve klor içermediği için, evinize zararlı hiçbir şey sokmadığınızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca ürünümüz doğada kolayca çözünür.

Faydalı İpuçları:

  • Doğal kökenli fakat yüksek seviyede etkili bileşenlerle çizmeden, çabasız temizlik sağlar.
  • Çevreye zarar vermeyen yüksek seviyede etkili, doğal kaynaklı bileşenlerden üretilen Amway BIOQUEST FORMULA™ içerir.
  • Yıkanabilir tüm yüzeylerde kullanılabilir.
  • Durulama gerektirmez.
  • Temizleyin ve çıkın.
  • Güvenli formülüyle 50 yılı aşkın bir süredir aileleri desteklemektedir.

Kullanım Şekli:

  • Bir kova içerisinde 5 litre suya 30ml L.O.C™ Çok Amaçlı Temizleyici ekleyiniz.
  • Yüzeyleri temizleyip kurumaya bırakınız.
  • Durulama gerektirmez.
  • Daha küçük alanların spreylenerek temizliği için Amway Tabanca Püskürtücülü Şişe içinde 450 ml suya 50 ml L.O.C Çok Amaçlı Temizleyici karıştırınız.
  • Yüzeylere püskürtüp, silerek kurulayınız.
  • Durulamaya gerek yoktur ancak sprey temizlik solüsyonunu hazırladıktan sonraki 30 gün içinde kullanmaya özen gösteriniz.
  • Son olarak, çok amaçlı temizleyicimizi ellerinizin hijyenik temizliği için de kullanabilirsiniz. Sulandırmadan kullanıp, ardından ellerinizi durulayınız.

Dish Drops™ Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı kir ve yağ birikintilerine kolayca nüfuz ederek bulaşıklarınızı ışıl ışıl yapar. Bu ürünü neden seveceksiniz? Bulaşık yıkamak zor olmak zorunda değil. Ferahlatıcı ve canlandırıcı narenciye kokusu sayesinde Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı ile bulaşıkları yıkamak bir zevktir. Bu nazik konsantre deterjan yağları ve sertleşmiş kalıntıları söker atar, tabakları, bardakları, çatal bıçakları, tencere ve tavaları pırıl pırıl temizler. Aloe vera, alfa hidroksi asit AHA ve bir Japon bitkisi olan Shido doğal özlerini içeren bu günlük temel ürün cildinizi tahriş etmeden, ellerinizi kurutmadan kolay temizlik sağlar. Amway’in çok güvenilen ünlü temizlik ürünlerinden beklendiği üzere, Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı doğal kaynaklardan elde edilmiş dört bileşen içerir ve kristal, seramik ve porselen gibi en değerli olanlar da dahil olmak üzere tüm mutfak eşyalarınızın temizliği için güvenlidir.

Faydalı İpuçları:

  • Çok amaçlı, yüksek seviyede etkili formülü cam eşyalarda, tencere tavalarda, çatal bıçaklarda ve hatta en ince porselen, kristal ve gümüşlerinizde kullanım için güvenlidir.
  • Baharatlı, balıklı ve diğer yoğun kokulu gıdaların kokularını azaltır.
  • Uzun süre kalıcı, etkili bir köpük oluşturur.
  • Kullandıktan sonra ellerinizi yıkayınız.

Kullanım Şekli:

  • Eviyeyi/bulaşık kabını 5 litre suyla doldurup, içine 3ml Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı ekleyiniz.
  • Tencere tavalarınızı, tabak takımlarınızı, çatal bıçaklarınızı yıkayıp durulayınız.
  • Amway Pompalı Şişede 3 ölçek suya 1 ölçek Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı ekleyiniz.
  • Karıştırmak için çalkalayıp, hedeflediğiniz daha küçük alanlarda süngerle kullanınız.
  • Tencere, tava ve fırın kaplarında biriken yağları gevşetmek için ıslatma ürünü olarak kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Amway

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Unisex
Ek Özellik:
Organik
Marka:


Sık Sorulan Sorular

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home L.o.c.konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops fiyatı ne kadar ?

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home L.o.c.konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops fiyatı 549.60 TL olarak öne çıkmaktadır.

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home L.o.c.konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home L.o.c.konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home L.o.c.konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home L.o.c.konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home L.o.c.konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home L.o.c.konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Dısh Drops ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.