Homethelife Çok Amaçlı, Tekrar Kullanılabilir, Hijyenik Silikon Bulaşık Yıkama Bezi 2'Li Set

Yaza Merhaba
119.90 TL
75.10 TL
Kazancınız: 44.80 TL
Stokta
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Çok amaçlı, tekrar kullanılabilir ve hijyenik Silikon Bulaşık Yıkama Bezi 2'li Set, mükemmel temizlik ve sürdürülebilir konfor sunuyor. Silikon bulaşık yıkama bezleri, sıradan süngerlere kıyasla daha uzun ömürlüdür ve yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir özelliği sayesinde sürdürülebilir tüketimi destekler. Bu dayanıklı malzeme, bulaşıklarınızı ve mutfak yüzeylerinizi mükemmel bir şekilde temizlerken çizmez veya aşınmaz.

  • Hijyenik ve kolay temizlenebilir: Silikon malzeme, bakteri ve kötü kokuların oluşmasını engeller. Sadece bir durulama ile hijyenik temizlik yapabilirsiniz.
  • Ergonomik tasarım: Elde rahatça tutulabilen ergonomik tasarımı sayesinde bulaşıkları kolayca temizleyebilirsiniz.
  • Pratik kullanım: Hafif ve esnek yapısı ile zor ulaşılabilen köşelerde bile etkili bir şekilde temizlik sağlar.
  • Çevre dostu: Silikon bulaşık yıkama bezleri, kullan-at ürünlere kıyasla daha çevre dostudur. Uzun ömürlü ve geri dönüştürülebilir özellikleriyle doğayı koruma amacına hizmet eder.

Bu 2'li set, mutfakta pratik ve çevre dostu bir çözüm arayan herkes için mükemmel bir seçimdir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Çeşit:
Temizlik Bezi
Marka:
Homethelife

Sık Sorulan Sorular

Homethelife Çok Amaçlı, Tekrar Kullanılabilir, Hijyenik Silikon Bulaşık Yıkama Bezi 2'Li Set fiyatı ne kadar ?

Homethelife Çok Amaçlı, Tekrar Kullanılabilir, Hijyenik Silikon Bulaşık Yıkama Bezi 2'Li Set fiyatı 75.10 TL olarak öne çıkmaktadır.

Homethelife Çok Amaçlı, Tekrar Kullanılabilir, Hijyenik Silikon Bulaşık Yıkama Bezi 2'Li Set satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Homethelife Çok Amaçlı, Tekrar Kullanılabilir, Hijyenik Silikon Bulaşık Yıkama Bezi 2'Li Set En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Homethelife Çok Amaçlı, Tekrar Kullanılabilir, Hijyenik Silikon Bulaşık Yıkama Bezi 2'Li Set ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Homethelife Çok Amaçlı, Tekrar Kullanılabilir, Hijyenik Silikon Bulaşık Yıkama Bezi 2'Li Set ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Homethelife Çok Amaçlı, Tekrar Kullanılabilir, Hijyenik Silikon Bulaşık Yıkama Bezi 2'Li Set ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Homethelife Çok Amaçlı, Tekrar Kullanılabilir, Hijyenik Silikon Bulaşık Yıkama Bezi 2'Li Set ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.