mordesign Çok Amaçlı Bebek Emzirme Örtüsü/Önlüğü; Puset, Bebek Arabası Örtüsü, Extra Büyük, Çıtır Seri, Gri

Yaza Merhaba
399.00 TL
373.46 TL
Kazancınız: 25.54 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Morcadde
Yüksek kaliteye sahip binlerce uygun fiyatlı ürün barındıran  morcadde ' ye hoş...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ürün içerik bilgileri Paket içeriği: 1 adet emzirme önlüğü. Anne ve bebe Ğ In rahatlı Ğ I için tasarlanmı Ş , yumu Ş Akpamuklu kuma Ş Tan üretilmi Ş Bu emzirme örtüsü, hareket halindeykenbebe Ğ Inizi serin, rahat ve mutlu tutar. Özelpanço tasarımı, emziren anneye toplum içinde emzirirken tam koruma ve özel alansa Ğ Lar. Bebe Ğ Iniziçin tam koruma sa Ğ Layarak, güne Ş I Ş I Ğ Indan, yaz sıcaklarından ve rüzgardankorurken aynı zamanda mahremiyetinizi de korur. Bu çok i Ş Levli örtü ayrıca çocu Ğ Unuzu sivrisineklerden, böceklerden,mikroplardan, bakterilerden ve polenlerden korur. Bu ürün, birçok amaç içinkullanılabilir; araba koltu Ğ Ugölgeli Ğ I, bebek araba koltu Ğ U örtüsü, mahremiyet emzirme örtüsü,bebek arabası güne Ş Koruma örtüsü, hafif battaniye, alı Ş Veri Ş Sepeti örtüsü, mama sandalyesi örtüsü, bebek bezi de Ğ I Ş Tirmeörtüsü ve hatta bir sonsuzluk atkısı olarak kullanılabilir. Pratik ve Ş Ik tasarımıyla anne ve bebek için idealbir seçimdir. Yıkama talimatı 30° de yıkanmalıdır. Sadece renklilere özel deterjan kullanılmalıdır, Leke çıkarıcı ve optik deterjan kullanmayınız. Sabun tozu ağartıcı içeren deterjan ve yumuşatıcı kullanmayınız. Giysilerinizin ilk aldığınız günkü gibi yeni kalması için yıkama talimatlarına uygun yıkamanız ve kullanmanız gerekmektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla mordesign

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Desen (bebek):
Baskılı
Marka:


Sık Sorulan Sorular

mordesign Çok Amaçlı Bebek Emzirme Örtüsü/Önlüğü; Puset, Bebek Arabası Örtüsü, Extra Büyük, Çıtır Seri, Gri fiyatı ne kadar ?

mordesign Çok Amaçlı Bebek Emzirme Örtüsü/Önlüğü; Puset, Bebek Arabası Örtüsü, Extra Büyük, Çıtır Seri, Gri fiyatı 373.46 TL olarak öne çıkmaktadır.

mordesign Çok Amaçlı Bebek Emzirme Örtüsü/Önlüğü; Puset, Bebek Arabası Örtüsü, Extra Büyük, Çıtır Seri, Gri satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

mordesign Çok Amaçlı Bebek Emzirme Örtüsü/Önlüğü; Puset, Bebek Arabası Örtüsü, Extra Büyük, Çıtır Seri, Gri En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, mordesign Çok Amaçlı Bebek Emzirme Örtüsü/Önlüğü; Puset, Bebek Arabası Örtüsü, Extra Büyük, Çıtır Seri, Gri ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, mordesign Çok Amaçlı Bebek Emzirme Örtüsü/Önlüğü; Puset, Bebek Arabası Örtüsü, Extra Büyük, Çıtır Seri, Gri ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

mordesign Çok Amaçlı Bebek Emzirme Örtüsü/Önlüğü; Puset, Bebek Arabası Örtüsü, Extra Büyük, Çıtır Seri, Gri ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, mordesign Çok Amaçlı Bebek Emzirme Örtüsü/Önlüğü; Puset, Bebek Arabası Örtüsü, Extra Büyük, Çıtır Seri, Gri ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.