mordesign Çok Amaçlı Anne Bebek Bakım Çantası, Bebek Bezi, Krem Düzenleyeci, 2'Li Organizer, Mommy Serisi Acı Kahve

Kazancınız 39%
Yaza Merhaba
299.00 TL
186.26 TL
Kazancınız: 112.74 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Morcadde
Yüksek kaliteye sahip binlerce uygun fiyatlı ürün barındıran  morcadde ' ye hoş...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Mordesign %100Pamuklu Bebek Sepeti: Bebeğinizin Konforunu ve Odanızın Şıklığını Tamamlar Bebekbakımının vazgeçilmez unsurları olan çocuk bezleri, bakım ürünleri ve bebekaksesuarları için ideal bir saklama çözümü arıyorsanız, Mordesign %100 pamuklubebek sepeti tam size göre. ÜrünÖzellikleri: Yumuşak ve Dayanıklı: %100 pamuklu kumaştan elde dikilen Mordesign sepeti, bebeğinizin hassas cildine zarar vermez ve uzun ömürlü kullanım sağlar. ; Estetik Tasarım: Bebek odasının dekorunu tamamlayan şık tasarımıyla, Mordesign sepeti konfor dolu mekanlar yaratmanıza yardımcı olur. ; Kolay Kombine Edilebilir: Aynı koleksiyondaki diğer ürünlerle kolayca kombinlenebilir, örneğin yatak kenarı, yatak çarşafı veya oyun minderiyle mükemmel uyum sağlar. ; Çok Yönlü Kullanım: Bebek odası düzenleyicisi olarak kullanılmasının yanı sıra, banyoda kozmetik ürünleri için ideal bir düzenleyici olarak da kullanılabilir. ; Ürün Güvenliğive Kalitesi: ; Standartları Karşılar: Ürünler, OEKO - TEX ® standart ; sertifikalı polyester dolgu anti-alerjik, nefes alabilir ve toksik olmayan bir yapıya sahiptir. ; Bebek Dostu Malzemeler: Ürünlerimizde kullanılan kumaşlar arasında pamuk bulunur, bu da ürünlerin yumuşak ve esnek olmasını sağlar ve bebekler için tamamen güvenlidir. ; Mordesign %100Pamuklu Bebek Sepeti ile bebeğinizin konforunu ve odanızın şıklığını bir aradayaşayın. Bebek bakımı için pratik bir çözüm arıyorsanız, Mordesign sizin içindoğru tercih olacaktır. FormunÜstü FormunAltı

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla mordesign

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet (anne-bebek):
Unisex
Marka:
Materyal (bebek arabası / puset):
Tekstil
Model:
Omuz Çantası
Renk :
Acı Kahve
Yaş Aralığı (ana kategori):
Bebek


Sık Sorulan Sorular

mordesign Çok Amaçlı Anne Bebek Bakım Çantası, Bebek Bezi, Krem Düzenleyeci, 2'Li Organizer, Mommy Serisi Acı Kahve fiyatı ne kadar ?

mordesign Çok Amaçlı Anne Bebek Bakım Çantası, Bebek Bezi, Krem Düzenleyeci, 2'Li Organizer, Mommy Serisi Acı Kahve fiyatı 186.26 TL olarak öne çıkmaktadır.

mordesign Çok Amaçlı Anne Bebek Bakım Çantası, Bebek Bezi, Krem Düzenleyeci, 2'Li Organizer, Mommy Serisi Acı Kahve satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

mordesign Çok Amaçlı Anne Bebek Bakım Çantası, Bebek Bezi, Krem Düzenleyeci, 2'Li Organizer, Mommy Serisi Acı Kahve En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, mordesign Çok Amaçlı Anne Bebek Bakım Çantası, Bebek Bezi, Krem Düzenleyeci, 2'Li Organizer, Mommy Serisi Acı Kahve ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, mordesign Çok Amaçlı Anne Bebek Bakım Çantası, Bebek Bezi, Krem Düzenleyeci, 2'Li Organizer, Mommy Serisi Acı Kahve ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

mordesign Çok Amaçlı Anne Bebek Bakım Çantası, Bebek Bezi, Krem Düzenleyeci, 2'Li Organizer, Mommy Serisi Acı Kahve ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, mordesign Çok Amaçlı Anne Bebek Bakım Çantası, Bebek Bezi, Krem Düzenleyeci, 2'Li Organizer, Mommy Serisi Acı Kahve ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.