0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Trendruum Clavıs Collectıon Fujın Serisi Kendinden Tabanlı Makina Halısı

16,900.00 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Clavis Collection Fujin Serisi Kendinden Tabanlı Makina Halısı, Japon süsleme sanatının vazgeçilmez imgesi olan Rüzgar Tanrısının temsil edildiği Jujin ile Uzak Doğu esintisini evinize taşıyor.

Özel Tasarım Halılarla Evinizin Havasını Değiştirin. VG Halı Şıklığı, evinizin her köşesinde kullanabileceğiniz şık ve kullanışlı detaylar sunuyor. Detaylarında boğulmadan oldukça kullanışlı ve uzun ömürlü koleksiyonlar sizin için hazırlandı. Sanatçı titizliğinde dokunan her bir ürün özgün hikayesi ile yaşam alanlarınıza sunuluyor.

Kendinizi iyi hissedebileceğiniz konforlu yüzeyi, kalitesini kanıtlamış ipliklerin harmanlanması ve son teknoloji makinelerle dokunan halılarımız tamamlıyor. Düz dokuma halısı renk seçeneği kiremit-krem tonlarındadır ve 2350 gr/m2 ağırlığında üretilmiştir.

  • Kayma Yapmaz Dokumadan saçaklıdır.
  • Süpürme esnasında havaya kalkmaz.
  • Hav vermez, toz tutmaz, tüylenme yapmaz.
  • Mutfak, salon, yatak odası, koridor ve banyo gibi tüm yaşam alanlarında kullanım için idealdir.
  • 4 mevsim kullanılabilir.
  • Ebatlarda +/-%1,5 sapma olabilir.

Halınızın temizliği için halı yıkama makinesinde ağartıcı kullanmadan yıkayabilirsiniz. Halınızı fırçasız uç kullanarak süpürmenizi tavsiye ederiz. Robot süpürge ile rahatlıkla süpürülebilir. Leke çıkarma durumunda, sıvıyı kağıt havlu ile emdirdikten sonra soğuk su ve doğal sabun kullanarak silin. Silinen alanın kuruması için üzerine basılmamalıdır.

Bu kaliteli dokuma halı kendi tabanına sahip olduğundan kaymaz özelliktedir. Türkiye'de özel tezgahlarda el işçiliği ile dokunmuştur. 5 yıl garanti kapsamındadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Ebat:
200 x 300
Hav Yüksekliği:
Orta (6 - 12 mm)
Marka:
Trendruum
Materyal (Mobilya):
Akrilik - Doğal İplik
Renk :
Kiremit - Krem
Şekil (mobilya):
Dikdörtgen
Taban:
Dokuma Taban
Üretim Şekli:
Makine Halısı

Sık Sorulan Sorular

Trendruum Clavıs Collectıon Fujın Serisi Kendinden Tabanlı Makina Halısı fiyatı ne kadar ?

Trendruum Clavıs Collectıon Fujın Serisi Kendinden Tabanlı Makina Halısı fiyatı 16900.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Trendruum Clavıs Collectıon Fujın Serisi Kendinden Tabanlı Makina Halısı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Trendruum Clavıs Collectıon Fujın Serisi Kendinden Tabanlı Makina Halısı En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Trendruum Clavıs Collectıon Fujın Serisi Kendinden Tabanlı Makina Halısı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Trendruum Clavıs Collectıon Fujın Serisi Kendinden Tabanlı Makina Halısı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Trendruum Clavıs Collectıon Fujın Serisi Kendinden Tabanlı Makina Halısı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Trendruum Clavıs Collectıon Fujın Serisi Kendinden Tabanlı Makina Halısı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.