ZEYDAĞ Classic Naturel Soğuk Sıkım 500 Ml Zeytinyağı / Sıcak Yemekler Için %100 Doğal Lezzet

Kazancınız 46%
Yaza Merhaba
499.00 TL
279.86 TL
Kazancınız: 219.14 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Classic Naturel Soğuk Sıkım 500 ml Zeytinyağı / Sıcak Yemekler İçin %100 Doğal Lezzet

Zeydağ Classic Serisi, yemeklerinize eşsiz bir lezzet katmak için %100 doğal Akdeniz zeytini kullanılarak üretilen soğuk sıkım zeytinyağlarından oluşur. Bu lezzetli ürün, 1.5 asit hafif yoğunlukta bir yapıya sahiptir. Sağlıklı beslenme hayatınıza destek olmak için omega-3, omega-6 yağ asitleri ve e vitamini içerir. Ayrıca, besin dolu polifenoller ile zenginleştirilmiştir. Sıkı kalite kontrol süreçlerinden geçen bu ürün, sizlere güvenli ve yüksek kaliteli bir lezzet sunar.

  • 500 ml boyutunda sunulur.
  • Kızartma ve sıcak yemekleriniz için idealdir.

Zeydağ zeytinyağları, doğal ve organik içeriği sayesinde sofralarınıza sağlık dolu bir lezzet sunar. Saf ve doğal lezzeti her damlada hissedebileceğiniz Zeydağ, soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir ve Akdeniz'in verimli topraklarında yetişen organik zeytinler kullanılır. Omega-3, omega-6 yağ asitleri, e vitamini ve polifenoller gibi sağlık için önemli bileşenler içeren ürün, kaliteli ve güvenilir yapısıyla doğanın saf lezzetini sofralarınıza taşır.

Bu ürünü serin ve kuru bir ortamda saklamanız gerekmektedir ki, içindeki sağlık dolu bileşenler zamanla bozulmasın.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Hızlı Market Sıralama Tipi:
Zeytinyağ - 1 lt altı
Marka:
ZEYDAĞ

Sık Sorulan Sorular

ZEYDAĞ Classic Naturel Soğuk Sıkım 500 Ml Zeytinyağı / Sıcak Yemekler Için %100 Doğal Lezzet fiyatı ne kadar ?

ZEYDAĞ Classic Naturel Soğuk Sıkım 500 Ml Zeytinyağı / Sıcak Yemekler Için %100 Doğal Lezzet fiyatı 279.86 TL olarak öne çıkmaktadır.

ZEYDAĞ Classic Naturel Soğuk Sıkım 500 Ml Zeytinyağı / Sıcak Yemekler Için %100 Doğal Lezzet satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

ZEYDAĞ Classic Naturel Soğuk Sıkım 500 Ml Zeytinyağı / Sıcak Yemekler Için %100 Doğal Lezzet En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, ZEYDAĞ Classic Naturel Soğuk Sıkım 500 Ml Zeytinyağı / Sıcak Yemekler Için %100 Doğal Lezzet ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, ZEYDAĞ Classic Naturel Soğuk Sıkım 500 Ml Zeytinyağı / Sıcak Yemekler Için %100 Doğal Lezzet ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

ZEYDAĞ Classic Naturel Soğuk Sıkım 500 Ml Zeytinyağı / Sıcak Yemekler Için %100 Doğal Lezzet ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, ZEYDAĞ Classic Naturel Soğuk Sıkım 500 Ml Zeytinyağı / Sıcak Yemekler Için %100 Doğal Lezzet ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.