0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Cica İçeren Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Güneş Kremi Lamelin Cica Sun Cream Büyük Boy 70Ml

Kazancınız 9%
549.90 TL
499.90 TL
Kazancınız: 50.00 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Yüksek korumaya sahip olan 70 ml büyük boy göz kremi, konforlu kullanım sağlar. ; Hafif dokuya sahiptir beyazlık bırakmaz, kolay emilim sağlar. ; 30.000 ppm, %3 oranda centella asiatica içeriği ile hassas cilde yatıştırıcı bakım sağlar. ; Hibrit güneş koruyucudur. ; Papatya ekstraktının iyileştirici, onarıcı etkisi vardır. Tahrişleri yatıştırır. ; . ; Hidrolize kollajen, epidermisin yapısını dışarıdan ve içeriden onarır, hücre duvarlarını güçlendirir, protein metabolizmasını geliştirir. Düşük moleküler ağırlığı nedeniyle cilde derinlemesine nüfuz ederek durumunu önemli ölçüde iyileştirir. Hidrolize kolajen ciltte koruma oluşturur, buharlaşma nedeniyle nem kaybını azaltır ve ayrıca nemlendirerek tahrişi giderir. Ancak hidrolize kolajenin ana işlevi, sıkılığı ve elastikiyeti yeniden sağlamak, cildi yenilemek, kırışıklıkları düzeltmek ve yenilerinin ortaya çıkmasını önlemektir. ; . ; Yeşil çay ekstresi cildi çevresel faktörlerin olumsuz etkilerinden korur ve hücrelerin erken yaşlanmasını da önler. ; Kullanım Şekli: Kremi güneşe çıkmadan 20 dakika önce yüzünüze ve vücudun açıkta kalan bölgelerine uygulayın. Gün boyu mükemmel güneş koruması için her iki saatte bir yeniden uygulayın. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Form (cilt bakım -moda):
Krem
Görünüm (makyaj):
Renksiz
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
0-90
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Nemlendirici
Marka:
Lamelin
SPF:
SPF 50 +

Sık Sorulan Sorular

Cica İçeren Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Güneş Kremi Lamelin Cica Sun Cream Büyük Boy 70Ml fiyatı ne kadar ?

Cica İçeren Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Güneş Kremi Lamelin Cica Sun Cream Büyük Boy 70Ml fiyatı 499.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

Cica İçeren Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Güneş Kremi Lamelin Cica Sun Cream Büyük Boy 70Ml satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Cica İçeren Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Güneş Kremi Lamelin Cica Sun Cream Büyük Boy 70Ml En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Cica İçeren Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Güneş Kremi Lamelin Cica Sun Cream Büyük Boy 70Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Cica İçeren Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Güneş Kremi Lamelin Cica Sun Cream Büyük Boy 70Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Cica İçeren Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Güneş Kremi Lamelin Cica Sun Cream Büyük Boy 70Ml ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Cica İçeren Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Güneş Kremi Lamelin Cica Sun Cream Büyük Boy 70Ml ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.