Arsimo Çanta Hediyeli Tablet Mop 4 Yedek Bezli Dikdörtgen Yeni Temizlik Seti

Arsimo Özel%13 İndirim
479.00 TL
381.72 TL
Kazancınız: 97.28 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ergonomik tasarımı kolay ve pratik kullanımı kaymaz elastik tutacağı ile yeni bir ürüne merhaba deyin.; Kolay takılır.; İnce microfiber mopu sayesinde evinizin veya ofisinizin her köşesine rahat oluşmanızı sağlar.; Mini gövdesi ile çok yer kaplamaz.; Su tahliyesi kolaydır.; Pratik kolay yıkama ve kurutmanın keyfini çıkartın.; Sağlam gövdesi ile darbelere dayanıklıdır.; Parke zeminlerde, cam yüzeylerde ulaşması zor köşe ve koltuk altlarında mükemmel bir temizlik sağlar.; Kurulumu kutu üzerinde resimlerle belirtilmiş ve çok pratiktir.; Ürün içeriği 1 adet tablet mop kova 1 adet yıkama ve kurulama aparatı 1 adet paslanmaz çelik sap 1 adet 180c dönebilen palet, 4 yedek bez 1 ADET BEZ ÇANTA HEDİYELİ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Çeşit:
Set
Marka:


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo Çanta Hediyeli Tablet Mop 4 Yedek Bezli Dikdörtgen Yeni Temizlik Seti fiyatı ne kadar ?

Arsimo Çanta Hediyeli Tablet Mop 4 Yedek Bezli Dikdörtgen Yeni Temizlik Seti fiyatı 381.72 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Çanta Hediyeli Tablet Mop 4 Yedek Bezli Dikdörtgen Yeni Temizlik Seti satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Çanta Hediyeli Tablet Mop 4 Yedek Bezli Dikdörtgen Yeni Temizlik Seti En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Çanta Hediyeli Tablet Mop 4 Yedek Bezli Dikdörtgen Yeni Temizlik Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Çanta Hediyeli Tablet Mop 4 Yedek Bezli Dikdörtgen Yeni Temizlik Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Çanta Hediyeli Tablet Mop 4 Yedek Bezli Dikdörtgen Yeni Temizlik Seti ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Çanta Hediyeli Tablet Mop 4 Yedek Bezli Dikdörtgen Yeni Temizlik Seti ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.