Cannar Cannavaro Cn-301 Bt Nostaljik Radyo Bluetooth + Ledli + Fener + Usb + Sd Card Mp3 Radyo Çalar Ahşap

Kazancınız 20%
Yaza Merhaba
850.00 TL
687.00 TL
Kazancınız: 163.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Nostaljik radyo ile Bluetooth, USB, SD Card bağlantısı kurabilir ve bu bağlantılar aracılığı ile istediğiniz müziği dinleyebilirsiniz. Yüksek çekim gücü ile kesintisiz radyo keyfi sağlayan modelin, 5 kademeli çekim gücü bulunur.; Radyo çaların müzik fonksiyonu dışında LED ışığı da vardır ve aynı zamanda fener olarak da kullanılabilir. Kulaklık çıkışı için tiz ve bass ayarı mevcuttur.; Ahşap radyo 3 bantlı bir modeldir. FM, AM ve SW bantlarını kullanma imkanı sunar. ; Paket içinde batarya mevcuttur, ayrıca pil yatağı da vardır.; Radyo kaset çalar ile aradığınız frekansı manuel olarak da bulabilirsiniz. Manuel frekans göstergesi vardır. ; Hoparlörü dahilidir ve güçlü yapısı ile uzun süreli kullanıma uygundur.;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
2 Yıl
Marka:
Cannar
Renk :
Ahşap

Sık Sorulan Sorular

Cannar Cannavaro Cn-301 Bt Nostaljik Radyo Bluetooth + Ledli + Fener + Usb + Sd Card Mp3 Radyo Çalar Ahşap fiyatı ne kadar ?

Cannar Cannavaro Cn-301 Bt Nostaljik Radyo Bluetooth + Ledli + Fener + Usb + Sd Card Mp3 Radyo Çalar Ahşap fiyatı 687.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Cannar Cannavaro Cn-301 Bt Nostaljik Radyo Bluetooth + Ledli + Fener + Usb + Sd Card Mp3 Radyo Çalar Ahşap satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Cannar Cannavaro Cn-301 Bt Nostaljik Radyo Bluetooth + Ledli + Fener + Usb + Sd Card Mp3 Radyo Çalar Ahşap En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Cannar Cannavaro Cn-301 Bt Nostaljik Radyo Bluetooth + Ledli + Fener + Usb + Sd Card Mp3 Radyo Çalar Ahşap ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Cannar Cannavaro Cn-301 Bt Nostaljik Radyo Bluetooth + Ledli + Fener + Usb + Sd Card Mp3 Radyo Çalar Ahşap ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Cannar Cannavaro Cn-301 Bt Nostaljik Radyo Bluetooth + Ledli + Fener + Usb + Sd Card Mp3 Radyo Çalar Ahşap ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Cannar Cannavaro Cn-301 Bt Nostaljik Radyo Bluetooth + Ledli + Fener + Usb + Sd Card Mp3 Radyo Çalar Ahşap ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.