Tedarikcenter Çamaşır Makinesi Üstü Düzenleyici 3 Katlı Raf Çok Amaçlı 3 Raflı Banyo Düzenleyici Kahverengi

Kazancınız 14%
Yaza Merhaba
835.89 TL
720.62 TL
Kazancınız: 115.27 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tedarikcenter Çamaşır Makinesi Üstü Düzenleyici 3 Katlı Raf Çok Amaçlı 3 Raflı Banyo Düzenleyici Alışıla gelmiş dolap modellerinden çok farklı modern ve estetik görünüşe sahiptir. Bulunduğu alana gösteriş ve şıklık katar. Estetik görünüşlü rafları sayesinde geniş depolama alanı sunar. Ürün Özellikleri: Raflarda Çevreye ve Sağlığa Zararsız Kanserojen madde içermeyen E1 Kalite standardında 18 MM yonga levha kullanılmaktadır. Raf kalınlığı 18 mm dir. İskelet metalden üretilmiştir. Toz fırın boya ile boyanmıştır. Ürün Ölçüleri: Yükseklik: 150 cm Genişlik: 70 cm Derinlik: 21 cm Makine alanı yükseklik: 90 cm Raflar arası mesafe: 28 cm Montaj: Paketlerde kurulum için gerekli kuruluş şeması, montaj malzemeleri bulunmaktadır. Kurulum müşteriye aittir. Raf montajı vidalama ile yapılmaktadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Boyut/Ebat (Ev&Yaşam):
150 x 70
Marka:
Tedarikcenter
Renk :
Kahverengi

Sık Sorulan Sorular

Tedarikcenter Çamaşır Makinesi Üstü Düzenleyici 3 Katlı Raf Çok Amaçlı 3 Raflı Banyo Düzenleyici Kahverengi fiyatı ne kadar ?

Tedarikcenter Çamaşır Makinesi Üstü Düzenleyici 3 Katlı Raf Çok Amaçlı 3 Raflı Banyo Düzenleyici Kahverengi fiyatı 720.62 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tedarikcenter Çamaşır Makinesi Üstü Düzenleyici 3 Katlı Raf Çok Amaçlı 3 Raflı Banyo Düzenleyici Kahverengi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tedarikcenter Çamaşır Makinesi Üstü Düzenleyici 3 Katlı Raf Çok Amaçlı 3 Raflı Banyo Düzenleyici Kahverengi En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Tedarikcenter Çamaşır Makinesi Üstü Düzenleyici 3 Katlı Raf Çok Amaçlı 3 Raflı Banyo Düzenleyici Kahverengi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tedarikcenter Çamaşır Makinesi Üstü Düzenleyici 3 Katlı Raf Çok Amaçlı 3 Raflı Banyo Düzenleyici Kahverengi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tedarikcenter Çamaşır Makinesi Üstü Düzenleyici 3 Katlı Raf Çok Amaçlı 3 Raflı Banyo Düzenleyici Kahverengi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tedarikcenter Çamaşır Makinesi Üstü Düzenleyici 3 Katlı Raf Çok Amaçlı 3 Raflı Banyo Düzenleyici Kahverengi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.