UMARS Brigitte Bardot Graffiti Pop Art Kanvas Duvar Tablosu - Ikonik Güzelliğin Modern Yorumu! - 6469 Cok Renkli

Yaza Merhaba
845.00 TL
543.40 TL
Kazancınız: 301.60 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Bir zamanların efsanevi güzeli Brigitte Bardot'un pop art yorumu, Ikonik Güzelliğin Modern Yorumu! - 6469 adlı bu kanvas duvar tablosuyla hayat buluyor. Harika renkler ve graffiti tarzıyla bezeli bu tablo, evinizde veya ofisinizde sıradışı bir atmosfer yaratmak için mükemmel bir seçimdir.

Tablo, kaliteli bir ahşap şase üzerine yüksek çözünürlüklü görsel kullanılarak hazırlanmıştır. Fırınlanmış ahşap şase, ısı değişimlerine maruz kalmaktan etkilenmez. Ürünümüzün boyaları kesinlikle sağlığa zararlı madde içermez ve tamamen kokusuzdur.

Tüm ürünlerimiz Harita Sepeti bünyesinde üretilir ve kendimiz tarafından imal edilir. Görseldeki ölçüler temsilidir ve sipariş verirken duvar ölçülerinizi göz önünde bulundurarak siparişinizi veriniz. Ürünümüz arkasındaki askı aparatı ile birlikte asılmaya hazır halde gönderilir. İhtiyaç duymaksızın çerçeve kullanabilirsiniz.

Tablonun boyutları, siparişinizde belirtmeniz gereken önemli bir ayrıntıdır. Lütfen ölçüleri ve panel sayısını, ürün görsellerdeki ölçü tablosundan öğrendikten sonra sipariş veriniz. Ürün nemli ve kuru bezle silinebilir. Ancak su bazlı ekolojik mürekkeplerin kullanıldığı bir baskı uygulamasıyla üretildiğinden, tabloya direkt su değmemesine özen gösteriniz.

Harita Sepeti olarak, ürünümüzün güvenli bir şekilde size ulaşmasını sağlamak için özel güçlendirilmiş karton kutular kullanıyoruz. Üründe resmi bir garanti süresi olmamasına rağmen, ürünümüze o kadar güveniyoruz ki, mutlu olmamanız durumunda ürünü sorgusuz-sualsiz geri alabilirsiniz.

Bu Brigitte Bardot Graffiti Pop Art Kanvas Duvar Tablosu, evinizin veya ofisinizin duvarlarına özgünlük katacak ve konuklarınızın dikkatini çekecektir. Farklı tasarımlardaki diğer ürünlerimize de göz atmayı unutmayın! Harita Sepeti'ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla UMARS

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (dekorasyon-aydınlatma):
Kanvas
Ölçü:
50 x 70
Parça Sayısı (ev yşam):
Tekli
Renk :
Cok Renkli


Sık Sorulan Sorular

UMARS Brigitte Bardot Graffiti Pop Art Kanvas Duvar Tablosu - Ikonik Güzelliğin Modern Yorumu! - 6469 Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

UMARS Brigitte Bardot Graffiti Pop Art Kanvas Duvar Tablosu - Ikonik Güzelliğin Modern Yorumu! - 6469 Cok Renkli fiyatı 543.40 TL olarak öne çıkmaktadır.

UMARS Brigitte Bardot Graffiti Pop Art Kanvas Duvar Tablosu - Ikonik Güzelliğin Modern Yorumu! - 6469 Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

UMARS Brigitte Bardot Graffiti Pop Art Kanvas Duvar Tablosu - Ikonik Güzelliğin Modern Yorumu! - 6469 Cok Renkli En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, UMARS Brigitte Bardot Graffiti Pop Art Kanvas Duvar Tablosu - Ikonik Güzelliğin Modern Yorumu! - 6469 Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, UMARS Brigitte Bardot Graffiti Pop Art Kanvas Duvar Tablosu - Ikonik Güzelliğin Modern Yorumu! - 6469 Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

UMARS Brigitte Bardot Graffiti Pop Art Kanvas Duvar Tablosu - Ikonik Güzelliğin Modern Yorumu! - 6469 Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, UMARS Brigitte Bardot Graffiti Pop Art Kanvas Duvar Tablosu - Ikonik Güzelliğin Modern Yorumu! - 6469 Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.