mordesign Bebek & Çocuk Odası Şifonyer, 3 Çekmeceli, Ayaklı Şifonyer, Seviila Serisi, Beyaz

Kazancınız 5%
1,999.00 TL
1,899.00 TL
Kazancınız: 100.00 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

ÜRÜN PAKET İÇERİĞİ: 1 ad. Mordesign Bebek & Çocuk Odası Şifonyer Modern ve Zarif Tasarım Bu şifonyer, modern ve zarif tasarımıyla her türlü mekana uyum sağlar. Estetik detayları ve şık çizgileri, mekanınıza sofistike bir atmosfer katarken görsel açıdan da memnuniyet sağlar. Fonksiyonel Kullanım Şifonyer, geniş iç hacmi ile düzeninizi korumanıza yardımcı olur. Ayrıca içinde bulunan çekmece içi düzenleyici, çekmecelerinizi düzenlemenizi daha da kolaylaştırır. Çocuk Odaları İçin İdeal Çocuk dostu tasarımıyla bu şifonyer, güvenli malzemelerden üretilmiş ve yaratıcı detaylar içerir.Çocuklarınız için güvenli ve keyifli bir ortam yaratmanıza olanak tanır. Özenle Düşünülmüş Detaylar Her detay özenle düşünülmüş ve tasarlanmıştır. Şıklığı ve işlevselliği bir araya getiren bu şifonyer, kullanıcıların beklentilerini karşılamak için özenle tasarlanmıştır. Çok Yönlü Kullanım Çocuk odalarının yanı sıra, genişiç hacmi sayesinde yaşam alanlarınızın her köşesinde kullanılabilir. Gardırop,oturma odası veya yatak odası gibi farklı mekanlarda rahatlıkla yer bulabilir. Mükemmel Uyum Modern yaşam tarzına mükemmel uyum ağlayan bu şifonyer, şıklığı ve pratikliği bir araya getirerek kullanıcılariçin vazgeçilmez bir tercih sunar. Ev dekorasyonunuza zarafet ve düzen katmak için ideal bir parçadır. Şıklık ve Pratiklik Bir Arada Şifonyer, çekmece içidüzenleyici ile birlikte satılarak kullanıcılara maksimum düzen ve pratiklik sunar. İç düzenleyici, çekmecelerinizi organize etmenizi sağlar, böyleceeşyalarınızı daha düzenli ve erişilebilir bir şekilde saklamanıza yardımcıolur. Kaliteli Malzeme Gövdesi 1. kalite melamin kaplıyonga levha malzemeden yapılmıştır. Kurşun içermeyen 0,60 mm PVC kenar bandıkullanılmıştır. Bu malzemeler, dayanıklılık ve uzun ömür sağlar. Alman Menşeili Minifix Sistemi Ürün, Alman MenşeiliMinifix Sistemi kullanılarak kurulur. Bu sistem, defalarca söküp takma işlemiyapılsa bile deformasyon oluşmaz. Sağlık ve Çevre Dostu Ürün nem geçirmez, küfoluşumunu önler ve çocuğun sağlığını koruyan antibakteriyel malzeme içerir.Ayrıca, kir tutmaz, kolayca temizlenebilir ve çevre dostudur. Bakım Ürünü nemli bir bez ve yumuşak bir temizleyicikullanarak kolayca temizleyebilirsiniz. Temizleme sonrası temiz bir bezlekurulayınız. Güvenlik ve Uyumluluk Ürün, devrilme riskini önlemekiçin duvara sabitlemek için birlikte verilen sınırlamalara uygun bir şekildemonte edilmelidir. Ürünler Avrupa Standartları E-1 Sertifikalı entegre yongalevha malzemeden üretilmiştir, sağlamlığını ve kalitesini garanti eder.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla mordesign

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Malzeme (mobilya):
Suntalam
Marka:
Ölçüler:
60 cm


Sık Sorulan Sorular

mordesign Bebek & Çocuk Odası Şifonyer, 3 Çekmeceli, Ayaklı Şifonyer, Seviila Serisi, Beyaz fiyatı ne kadar ?

mordesign Bebek & Çocuk Odası Şifonyer, 3 Çekmeceli, Ayaklı Şifonyer, Seviila Serisi, Beyaz fiyatı 1899.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

mordesign Bebek & Çocuk Odası Şifonyer, 3 Çekmeceli, Ayaklı Şifonyer, Seviila Serisi, Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

mordesign Bebek & Çocuk Odası Şifonyer, 3 Çekmeceli, Ayaklı Şifonyer, Seviila Serisi, Beyaz En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, mordesign Bebek & Çocuk Odası Şifonyer, 3 Çekmeceli, Ayaklı Şifonyer, Seviila Serisi, Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, mordesign Bebek & Çocuk Odası Şifonyer, 3 Çekmeceli, Ayaklı Şifonyer, Seviila Serisi, Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

mordesign Bebek & Çocuk Odası Şifonyer, 3 Çekmeceli, Ayaklı Şifonyer, Seviila Serisi, Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, mordesign Bebek & Çocuk Odası Şifonyer, 3 Çekmeceli, Ayaklı Şifonyer, Seviila Serisi, Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.