Kolge Ranforce Bebek Nevresim Takımı - Hayvan Desenli Bebek Nevresim - Uyuklayan Zebracık 024-32 Renkli

Kazancınız 31%
Kolge Özel %10İndirim
559.90 TL
412.12 TL
Kazancınız: 147.78 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bebek Nevresim Takımı - Uyuklayan Zebracık 024-32 - Ranforce Serisi, tatlı ve rahat uykular için bebeklerimize özel olarak hazırlanmış bir üründür. Bu ürün, pamuklu ranforce kumaştan üretilmiştir ve organik sertifikalı boyalarla baskı yapılmıştır.

Bebeklerinizin rahat bir uyku deneyimi yaşaması için özenle tasarlanan bu nevresim takımı, pamuklu ranforce kumaşın yumuşaklığını ve dayanıklılığını bir araya getirir. Bu ürün, yüksek kaliteli bir uyku sağlamak amacıyla 62 tel/cm2 tel sayısıyla üretilmiştir.

Bu nevresim takımı, bebeklerinizin rahat etmesini sağlamak için çeşitli ölçülerde tasarlanmıştır. Nevresim ölçüsü 100x150 cm'dir ve içerisinde 2 adet yastık kılıfı bulunmaktadır. Yastık kılıfı ölçüsü ise 35x45 cm'dir. Ayrıca, lastiksiz çarşaf da 120x160 cm ölçüsünde tasarlanmıştır.

Bu ürün, bebeklerinizin uyku düzenini desteklerken aynı zamanda şık ve eğlenceli bir görünüm sunar. Üzerindeki uyuklayan zebracık deseni, bebeklerinizin ilgisini çekecek ve onların uykuya dalmasını kolaylaştıracaktır.

Ürünün pamuklu ranforce kumaşından üretilmiş olması, bebeklerinizin cildine dosttur ve sağlıklı bir uyku ortamı sunar. Ayrıca, organik sertifikalı boyalar kullanılarak yapılan baskılar sayesinde, ürün hiçbir zararlı madde içermez.

Bebek Nevresim Takımı - Uyuklayan Zebracık 024-32 - Ranforce Serisi, uyku düzenini destekleyen, rahat ve sağlıklı bir seçimdir. Bebeklerinizin konforlu bir uyku geçirmesine yardımcı olan bu nevresim takımını hemen satın alabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Kolge

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Desen ayakkabı çanta:
Düz Renk
Ebat:
100*150
Malzeme bebek tekstil :
Pamuklu
Marka:
Materyal :
Lastiksiz
Renk :
Renkli


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Kolge Ranforce Bebek Nevresim Takımı - Hayvan Desenli Bebek Nevresim - Uyuklayan Zebracık 024-32 Renkli fiyatı ne kadar ?

Kolge Ranforce Bebek Nevresim Takımı - Hayvan Desenli Bebek Nevresim - Uyuklayan Zebracık 024-32 Renkli fiyatı 412.12 TL olarak öne çıkmaktadır.

Kolge Ranforce Bebek Nevresim Takımı - Hayvan Desenli Bebek Nevresim - Uyuklayan Zebracık 024-32 Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Kolge Ranforce Bebek Nevresim Takımı - Hayvan Desenli Bebek Nevresim - Uyuklayan Zebracık 024-32 Renkli En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Kolge Ranforce Bebek Nevresim Takımı - Hayvan Desenli Bebek Nevresim - Uyuklayan Zebracık 024-32 Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Kolge Ranforce Bebek Nevresim Takımı - Hayvan Desenli Bebek Nevresim - Uyuklayan Zebracık 024-32 Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Kolge Ranforce Bebek Nevresim Takımı - Hayvan Desenli Bebek Nevresim - Uyuklayan Zebracık 024-32 Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Kolge Ranforce Bebek Nevresim Takımı - Hayvan Desenli Bebek Nevresim - Uyuklayan Zebracık 024-32 Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.