0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

rennway Nefertiya Basınç Göstergeli Ayak Pompası Araba Bisiklet Motor Lastik Pompası Cok Renkli

Kazancınız 15%
Yamaç AVM %15 İndirim
535.52 TL
455.19 TL
Kazancınız: 80.33 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Basınç Göstergeli Ayak Pompası Lastik Şişirme Pompası Yola çıkmadan önce gerekli kontrolleri yapmak gerekir. Hangi araç olursa olsun bu kontrollerin başında lastik kontrolü gelir. Eğer lastiğin havası yeterli değil ise yolculuk sırasında problem yaşayabilirsiniz. Lastiğinizin indiğini fark ettiğinizde en pratik şekilde lastik şişirmek için basınç göstergeli ayak pompasını kullanabilirsiniz. Pratik ayak pompası, basınç göstergesi sayesinde lastiğinizi ne kadar şişirdiğinizi görebilirsiniz bu sayede doğru hava basıncı ile yola çıkabilirsiniz. Basınçlı ayak pompası, sadece arabalarda kullanılmamaktadır. İçerisinden çıkan pompa uçları sayesind top şişirme pompası, ayaklı bisiklet şişirme pompası, motorsiklet şişirme pompası olarak da rahatlıkla kullanılabilir.. Ayaklı Lastik Şişirme Pompası Özellikleri: Ayaklı hava pompası tamamen ayakgücü ile çalışır. Araç lastiği şişirme, bisiklet lastiği şişirme, deniz yatağı şişirme ve balon gibi ürünleri şişirmeye yarar. Pratik ayak pompası dış yüzeyindeki sağlam metal gövdesi sayesinde uzun ömürlüdür. Ayaklı hava basma pompası üzerinde 5 cm çapında hava basınç göstergesi bulunmaktadır. Piston sistemiyle hava basıncı üreterek çalışır. Sahip olduğu 55 cm uzunluğundaki şişirme hortumu sayesinde rahat kullanım sağlar. Kullanılacak alana göre ayrı şişirme uclarına sahiptir. 100 psi lik hava basar ve 7 bar havabasıncı ile çalışır. Ayak Pompası ile Şişirme İşlemi Nasıl Yapılır: Şişirme hortumu supabını takıp mandalı kapatınız. Mandal kapalı konumda iken lastiğinize hava basar. Supab açık konumda iken lastik havası boşaltılır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Unisex
Marka:
rennway
Renk :
Cok Renkli

Sık Sorulan Sorular

rennway Nefertiya Basınç Göstergeli Ayak Pompası Araba Bisiklet Motor Lastik Pompası Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

rennway Nefertiya Basınç Göstergeli Ayak Pompası Araba Bisiklet Motor Lastik Pompası Cok Renkli fiyatı 455.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

rennway Nefertiya Basınç Göstergeli Ayak Pompası Araba Bisiklet Motor Lastik Pompası Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

rennway Nefertiya Basınç Göstergeli Ayak Pompası Araba Bisiklet Motor Lastik Pompası Cok Renkli En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, rennway Nefertiya Basınç Göstergeli Ayak Pompası Araba Bisiklet Motor Lastik Pompası Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, rennway Nefertiya Basınç Göstergeli Ayak Pompası Araba Bisiklet Motor Lastik Pompası Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

rennway Nefertiya Basınç Göstergeli Ayak Pompası Araba Bisiklet Motor Lastik Pompası Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, rennway Nefertiya Basınç Göstergeli Ayak Pompası Araba Bisiklet Motor Lastik Pompası Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.