0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

caddeoutlet Avuç İçi Taşınabilir El Radyosu 17 Km Cezaevi Radyosu Yeni Cd-35 Siyah

Kazancınız 39%
399.00 TL
243.90 TL
Kazancınız: 155.10 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Avuç İçi Taşınabilir El Radyosu 17 Km Cezaevi Radyosu Yeni Cd-35, evde, işte veya açık havada kullanıma uygun taşınabilir bir radyodur. FM bantta 87,5 - 108 MHz ve AM bantta 530 - 1605 kHz frekans aralığında çalışabilir. Analog ayarlayıcıya sahiptir ve PLL sentezleyici teknolojisini kullanır. Dahili hoparlörü, 5,7 cm sürücü ünitesi ve 1-yönlü hoparlör türüyle donatılmıştır. Ayrıca, kulaklık bağlantısı da bulunur.

Bu siyah radyo, gömme hoparlörü ve rotasyonlu FM anteni sayesinde ses kalitesini artırır. Radyo, 2 adet AA alkalin pil kullanır. Pil ömrü açısından verimli bir radyodur. Güç kaynağı olarak sadece pil kullanılmaktadır. Ağırlığı 190 g'dir. Boyutları 69,5 mm genişlik, 38 mm derinlik ve 119 mm yüksekliktedir.

Radyo, MP3 pleybek veya Apple cihazlarla uyumlu değildir. Kullanım kılavuzu paket içeriğinde yer almaktadır. Bu taşınabilir radyo, evde veya yolculuk esnasında sevdiğiniz radyo programlarını dinlemeniz için ideal bir seçimdir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla caddeoutlet

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
2 Yıl
Marka:
Renk :
SİYAH


Sık Sorulan Sorular

caddeoutlet Avuç İçi Taşınabilir El Radyosu 17 Km Cezaevi Radyosu Yeni Cd-35 Siyah fiyatı ne kadar ?

caddeoutlet Avuç İçi Taşınabilir El Radyosu 17 Km Cezaevi Radyosu Yeni Cd-35 Siyah fiyatı 243.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

caddeoutlet Avuç İçi Taşınabilir El Radyosu 17 Km Cezaevi Radyosu Yeni Cd-35 Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

caddeoutlet Avuç İçi Taşınabilir El Radyosu 17 Km Cezaevi Radyosu Yeni Cd-35 Siyah En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, caddeoutlet Avuç İçi Taşınabilir El Radyosu 17 Km Cezaevi Radyosu Yeni Cd-35 Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, caddeoutlet Avuç İçi Taşınabilir El Radyosu 17 Km Cezaevi Radyosu Yeni Cd-35 Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

caddeoutlet Avuç İçi Taşınabilir El Radyosu 17 Km Cezaevi Radyosu Yeni Cd-35 Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, caddeoutlet Avuç İçi Taşınabilir El Radyosu 17 Km Cezaevi Radyosu Yeni Cd-35 Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.