NEFİSSO ANTEP USULÜ Antep Peyniri ( Keçi ) Az Tuzlu Salamura 10 Kg (4X2,5 Kg Bidon)

Kazancınız 6%
Yaza Merhaba
3,700.00 TL
3,463.20 TL
Kazancınız: 236.80 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Gaziantep'in tescilli peynirlerini bilen bilir. Yılların geleneği bu peynir, bilenlerin sofralarının olmazsa olmazıdır. Keçi sütünden imal edilmiştir. Bidon içerisinde salamura suyu ile gönderilmektedir. Hemen tüketebilirsiniz. Sıcak su ile servis etmeniz önerilir. Afiyet olsun...

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Hızlı Market Sıralama Tipi:
Keçi Peyniri
Marka:
NEFİSSO ANTEP USULÜ

Sık Sorulan Sorular

NEFİSSO ANTEP USULÜ Antep Peyniri ( Keçi ) Az Tuzlu Salamura 10 Kg (4X2,5 Kg Bidon) fiyatı ne kadar ?

NEFİSSO ANTEP USULÜ Antep Peyniri ( Keçi ) Az Tuzlu Salamura 10 Kg (4X2,5 Kg Bidon) fiyatı 3463.20 TL olarak öne çıkmaktadır.

NEFİSSO ANTEP USULÜ Antep Peyniri ( Keçi ) Az Tuzlu Salamura 10 Kg (4X2,5 Kg Bidon) satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

NEFİSSO ANTEP USULÜ Antep Peyniri ( Keçi ) Az Tuzlu Salamura 10 Kg (4X2,5 Kg Bidon) En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, NEFİSSO ANTEP USULÜ Antep Peyniri ( Keçi ) Az Tuzlu Salamura 10 Kg (4X2,5 Kg Bidon) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, NEFİSSO ANTEP USULÜ Antep Peyniri ( Keçi ) Az Tuzlu Salamura 10 Kg (4X2,5 Kg Bidon) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

NEFİSSO ANTEP USULÜ Antep Peyniri ( Keçi ) Az Tuzlu Salamura 10 Kg (4X2,5 Kg Bidon) ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, NEFİSSO ANTEP USULÜ Antep Peyniri ( Keçi ) Az Tuzlu Salamura 10 Kg (4X2,5 Kg Bidon) ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.