Sivas Gözde Mobilya Anka Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Cam

Yaza Merhaba
49,500.00 TL
39,799.20 TL
Kazancınız: 9,700.80 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Anka Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı, Sivas Gözde Mobilya tarafından üretilen bir üründür. Bu takım, yemek odası için ihtiyacınız olan her şeyi içerir. Ürün içeriğinde 1 adet konsol, 4 adet sandalye ve 1 adet yemek masası bulunmaktadır.

Konsolun ölçüleri G 180cm, D 45cm ve Y 86cm'dir. Yemek masasının kapalı hali ise G 145cm, D 90cm ve Y 76cm'dir. Yemek masası açık haliyle ise G 180cm, D 90cm ve Y 76cm ölçülerindedir.

Bu takım, 1. sınıf yongalam malzemeden üretilmiştir. Son derece dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir, bu nedenle uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Ürün demonte şekilde gönderilecektir. Kurulum işlemi size aittir, ancak eşyaların montajı oldukça kolaydır ve size bu konuda yardımcı olacak talimatlar da ürünle birlikte gönderilecektir.

Anka Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı, evinizin dekorasyonuna şıklık ve işlevsellik katacaktır. Yüksek kaliteli malzemelerle üretilmiş olması sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz bir üründür.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Sivas Gözde Mobilya

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Malzeme (mobilya):
Suntalam
Renk :
Cam


Sık Sorulan Sorular

Sivas Gözde Mobilya Anka Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Cam fiyatı ne kadar ?

Sivas Gözde Mobilya Anka Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Cam fiyatı 39799.20 TL olarak öne çıkmaktadır.

Sivas Gözde Mobilya Anka Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Cam satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Sivas Gözde Mobilya Anka Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Cam En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Sivas Gözde Mobilya Anka Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Cam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Sivas Gözde Mobilya Anka Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Cam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Sivas Gözde Mobilya Anka Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Cam ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Sivas Gözde Mobilya Anka Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Cam ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.