SlimPlus 8 Paket Freeze Dry Çilek Kaplı Glutensiz Vegan Yerfıstıklı Hurma Topları Raw Bites 100G

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
668.86 TL
592.61 TL
Kazancınız: 76.25 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Bildiğin hurma toplarını unut... İri yer fıstığı taneleri, kıtır kıtır pirinç patlakları ve freeze dry meyve tozlarıyla Raw Bites Glutensiz Vegan Hurma Topları, tatlı atıştırmalıklara yeni bir soluk olacak! Söz konusu tatlı krizleri olduğunda en sağlıklı seçeneği bulmak her zaman kolay olmayabilir. Raw Bites Glutensiz Vegan Hurma Topları, sağlıklı ve doğal bir atıştırmalık seçeneği sunuyor. Rafine şeker kullanmadan sadece bitkisel ürünler ile tatlandırdığımız Raw Bites Glutensiz Vegan Hurma Topları, aynı zamanda glutensiz! İçerdiği lifli meyveler, özenle seçilmiş kuruyemişler ve farklı seçenekleri ile Raw Bites Glutensiz Vegan Hurma Topları, içeriğini dert etmeden tüketebileceğin lezzetli bir atıştırmalık seçeneği sunuyor! Dilersen kahve ve çayın yanında, dilersen granola kasene eşlikçi olarak, dilersen dondurma ile tüketebileceğin Raw Bites Glutensiz Vegan Hurma Topları, ilk lokmadan sonra favori atıştırmalıkların arasında yerini alacak! İçindekiler: Yerfıstığı%36,Hurma Püresi %20, Hurma Suyu %10, Vegan Çikolata %10 (KakaoKütlesi, Maltitol, Kakao Yağı, SoyaLesitini),Freeze Dry Çilek %8, Kakao %7, HindistanCevizi Tozu %4,Pirinç Patlağı %4, Tuz %1 KORUYUCU İÇERMEZ ; RAFİNE ŞEKER İÇERMEZ ; RENKLENDİRİCİ İÇERMEZ ; VEGAN ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
SlimPlus

Sık Sorulan Sorular

SlimPlus 8 Paket Freeze Dry Çilek Kaplı Glutensiz Vegan Yerfıstıklı Hurma Topları Raw Bites 100G fiyatı ne kadar ?

SlimPlus 8 Paket Freeze Dry Çilek Kaplı Glutensiz Vegan Yerfıstıklı Hurma Topları Raw Bites 100G fiyatı 592.61 TL olarak öne çıkmaktadır.

SlimPlus 8 Paket Freeze Dry Çilek Kaplı Glutensiz Vegan Yerfıstıklı Hurma Topları Raw Bites 100G satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

SlimPlus 8 Paket Freeze Dry Çilek Kaplı Glutensiz Vegan Yerfıstıklı Hurma Topları Raw Bites 100G En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, SlimPlus 8 Paket Freeze Dry Çilek Kaplı Glutensiz Vegan Yerfıstıklı Hurma Topları Raw Bites 100G ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, SlimPlus 8 Paket Freeze Dry Çilek Kaplı Glutensiz Vegan Yerfıstıklı Hurma Topları Raw Bites 100G ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

SlimPlus 8 Paket Freeze Dry Çilek Kaplı Glutensiz Vegan Yerfıstıklı Hurma Topları Raw Bites 100G ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, SlimPlus 8 Paket Freeze Dry Çilek Kaplı Glutensiz Vegan Yerfıstıklı Hurma Topları Raw Bites 100G ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.