0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

%66 Centella Asiatica İçeren Yatıştırıcı Güneş Kremi Derma Factory Cica Sun Cream Sp40 Pa+++ 30Gr

Kazancınız 10%
499.90 TL
449.90 TL
Kazancınız: 50.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

BİLGİLENDİRME: DERMA FACTORY MARKASININ ÜRÜNLERİNİN ÇOĞUNDA DIŞ KUTU BULUNMAMAKTADIR. BU, MARKANIN KENDİ POLİTİKASIDIR. DIŞ KUTU MALİYETİNİ ORTADAN KALDIRARAK SADE AMBALAJLAR İLE ORTAYA ÇIKAN MARKA, AMBALAJ VE KUTU RENKLERİ, TASARIMI İLE DEĞİL, İÇERİK VE KALİTESİ İLE ÖNE ÇIKMAYI AMAÇLAYARAK KUTU MALİYETİNİ VE KAĞIT ATIĞI EN AZA İNDİRMEK ADINA ÜRÜNLERİ KUTUSUZ FAKAT KORUMA BANTLI OLARAK ÜRETMEKTEDİR. RESMİ KORE SAYFASINDA ÜRÜNLERİN HER PARÇASININ GERİ DÖNÜŞÜMÜNE DAİR BİLGİLER DE BULUNMAKTADIR. CICA %66 SUN CREAM TY: %66 Centella Asiatica İçeren Yatıştırıcı Güneş Kremi Derma Factory Cica Sun Cream sp40 pa+++ 30gr Hassas cildi rahatlatan ve yatıştıran, %66 cica içeren kimyasal filtreli güneş kremi Aktif maddeler ürünün %86 sını oluşturur. (%7,5 güneş koruyucu bileşenler, %12,5 cilt nemlendirici bileşenler) %65.7 centella asiatica kantitatif ekstrasyonu, 1200 ppm asiaticoside, 930 ppm madecassic acid, 870 ppm asiatic acid içerir. Centella asiaticanın öz olarak değil, kantitatif ekstraksiyon kullanılmıştır. Yüksek saflıkta toz rafinasyon yöntemi ile elde edilir. Su ve ısı olmadan toz halinde ekstre edildiği için aktif maddeler korunur. Spf 40 / pa+++ uva/uvb ışınlarına karşı etkili koruma sağlar. Yapışkanlık hissi ve topaklanma olmaz. Birden kez uygulandığında bile ciltte ağırlık yaratmaz. Orta viskoziteye sahiptir. Günlük kullanıma uygundur. Miktar: 30 gr Ph: 7,2 İÇERİK LİSTESİ: CENTELLA ASIATICA EXTRACT,WATER,BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE,BUTYLENE GLYCOL,ETHYLHEXYL TRIAZONE,BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE,NIACINAMIDE,1,2-HEXANEDIOL,METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL,METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER,DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE,SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER,POLYISOBUTENE,GLYCERYL CAPRYLATE,AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER,DECYL GLUCOSIDE,ACRYLATES COPOLYMER,PARFUM,ASIATICOSIDE,ALLANTOIN,MADECASSIC ACID,ASIATIC ACID,ETHYLHEXYLGLYCERIN,DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE,ARGININE,ADENOSINE,CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE,SORBITAN OLEATE,GLYCERIN,XANTHAN GUM,STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER,PENTYLENE GLYCOL

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Hassas
Görünüm (makyaj):
Renksiz
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
15 - 30 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Leke Karşıtı Bakım
Marka:
DERMA FACTORY
SPF:
SPF 40 - 45

Sık Sorulan Sorular

%66 Centella Asiatica İçeren Yatıştırıcı Güneş Kremi Derma Factory Cica Sun Cream Sp40 Pa+++ 30Gr fiyatı ne kadar ?

%66 Centella Asiatica İçeren Yatıştırıcı Güneş Kremi Derma Factory Cica Sun Cream Sp40 Pa+++ 30Gr fiyatı 449.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

%66 Centella Asiatica İçeren Yatıştırıcı Güneş Kremi Derma Factory Cica Sun Cream Sp40 Pa+++ 30Gr satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

%66 Centella Asiatica İçeren Yatıştırıcı Güneş Kremi Derma Factory Cica Sun Cream Sp40 Pa+++ 30Gr En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, %66 Centella Asiatica İçeren Yatıştırıcı Güneş Kremi Derma Factory Cica Sun Cream Sp40 Pa+++ 30Gr ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, %66 Centella Asiatica İçeren Yatıştırıcı Güneş Kremi Derma Factory Cica Sun Cream Sp40 Pa+++ 30Gr ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

%66 Centella Asiatica İçeren Yatıştırıcı Güneş Kremi Derma Factory Cica Sun Cream Sp40 Pa+++ 30Gr ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, %66 Centella Asiatica İçeren Yatıştırıcı Güneş Kremi Derma Factory Cica Sun Cream Sp40 Pa+++ 30Gr ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.