0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Arsimo 6 Adet Melek Şeklinde Elbise Kıyafet Askısı | 6'L Plastik Melek Şekilli Askı Seti

Kazancınız 13%
Arsimo Özel%13 İndirim
79.00 TL
68.73 TL
Kazancınız: 10.27 TL
Stokta
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Özellikler: Çok Amaçlı Askı: Bu set, elbiselerinizi temiz tutmanıza ve kırışıklıklardan korumanıza yardımcı olan melek şekilli elbise askılarını içerir. ; Sağlığa ve Çevreye Duyarlı: Ürün, sağlığınıza ve çevreye zarar verebilecek hiçbir zararlı madde içermez. Bu nedenle güvenle kullanabilirsiniz. ; Dayanıklı Tasarım: Noblen askıları, düşme veya çarpma durumlarında dayanıklıdır. Bu, elbiselerinizin güvende olmasını sağlar. ; Uygunluk Standartları: Ürün, SGS, TSE, ISO 9001, ISO 14001 ve OHS 18001 gibi uluslararası standartlara uyar ve kaliteli bir ürün olduğunu gösterir. ; Ürün Ölçüleri: Uzunluk: 41 cm; Yükseklik: 17 cm; Bu melek şekilli elbise askıları, hem estetik açıdan hoş bir görünüme sahiptir hem de elbiselerinizi düzgün bir şekilde saklamanızı ve korumanızı sağlar. Herhangi bir gardıropta veya dolapta harika bir ek olarak kullanılabilirler.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Metal


Sık Sorulan Sorular

Arsimo 6 Adet Melek Şeklinde Elbise Kıyafet Askısı | 6'L Plastik Melek Şekilli Askı Seti fiyatı ne kadar ?

Arsimo 6 Adet Melek Şeklinde Elbise Kıyafet Askısı | 6'L Plastik Melek Şekilli Askı Seti fiyatı 68.73 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 6 Adet Melek Şeklinde Elbise Kıyafet Askısı | 6'L Plastik Melek Şekilli Askı Seti satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 6 Adet Melek Şeklinde Elbise Kıyafet Askısı | 6'L Plastik Melek Şekilli Askı Seti En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 6 Adet Melek Şeklinde Elbise Kıyafet Askısı | 6'L Plastik Melek Şekilli Askı Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 6 Adet Melek Şeklinde Elbise Kıyafet Askısı | 6'L Plastik Melek Şekilli Askı Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 6 Adet Melek Şeklinde Elbise Kıyafet Askısı | 6'L Plastik Melek Şekilli Askı Seti ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 6 Adet Melek Şeklinde Elbise Kıyafet Askısı | 6'L Plastik Melek Şekilli Askı Seti ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.