SENVESER 50*64 Masif Ahşap Nostaljik Tel Terek Dolap Çok Amaçlı Mutfak Dolap Ceviz

Kazancınız 30%
Yaza Merhaba
2,900.00 TL
2,090.00 TL
Kazancınız: 810.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

50*64 Masif Ahşap Nostaljik Tel Terek Dolap Çok Amaçlı Mutfak Dolap Yükseklik : 64 cm ; Genişlik : 50 cm ; Derinlik : 12 cm kullanım derinliği; 50*64 masif ahşap nostaljik tel terek dolap çok amaçlı mutfak dolap Nostaljik tel terek dolap çok amaçlı mutfak dolap , rustik tasarımı ve fonksiyonelliği ile mutfak alanınızı düzenlemeniz ve ihtiyaçlarınıza uygun depolama çözümleri sunmanız için tasarlanmıştır. ; Bu özel çok amaçlı mutfak dolabı, dayanıklı malzemesi ve çok yönlü kullanımı ile dikkat çeker. ; Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir, uzun ömürlü ve dayanıklıdır. ; Geniş depolama alanı, mutfak eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklamak ve erişmek için yeterli alan sunar. ; Telli yapısı, içeriği kolayca görmeyi ve organize etmeyi sağlar. Havalandırma için idealdir, yiyeceklerin tazeliğini korur. ; Farklı renk seçenekleri ile mutfak dekorunuza uyum sağlar. Kolayca monte edilebilir. ; Mutfak eşyalarınızın yanı sıra temizlik malzemeleri, baharatlar, ve diğer çok amaçlı eşyalarınız için ideal bir depolama çözümüdür. ; Bu çok amaçlı telli mutfak dolabı, mutfak düzeninizi sağlarken aynı zamanda şık ve çağdaş bir görünüm sunar. ; Pratik kullanımı, geniş iç hacmi ve düzenleme seçenekleri ile mutfakta işlevselliği artırmanıza yardımcı olur. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
2 Yıl
Marka:
SENVESER
Materyal :
Ahşap
Ölçüler:
50 cm
Renk :
CEVİZ
Tarz (mobilya):
Retro

Sık Sorulan Sorular

SENVESER 50*64 Masif Ahşap Nostaljik Tel Terek Dolap Çok Amaçlı Mutfak Dolap Ceviz fiyatı ne kadar ?

SENVESER 50*64 Masif Ahşap Nostaljik Tel Terek Dolap Çok Amaçlı Mutfak Dolap Ceviz fiyatı 2090.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

SENVESER 50*64 Masif Ahşap Nostaljik Tel Terek Dolap Çok Amaçlı Mutfak Dolap Ceviz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

SENVESER 50*64 Masif Ahşap Nostaljik Tel Terek Dolap Çok Amaçlı Mutfak Dolap Ceviz En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, SENVESER 50*64 Masif Ahşap Nostaljik Tel Terek Dolap Çok Amaçlı Mutfak Dolap Ceviz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, SENVESER 50*64 Masif Ahşap Nostaljik Tel Terek Dolap Çok Amaçlı Mutfak Dolap Ceviz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

SENVESER 50*64 Masif Ahşap Nostaljik Tel Terek Dolap Çok Amaçlı Mutfak Dolap Ceviz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, SENVESER 50*64 Masif Ahşap Nostaljik Tel Terek Dolap Çok Amaçlı Mutfak Dolap Ceviz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.